Fredagsmolly’en – en ældre frøken

Ahhhh, en SKØN fredag! Jeg elsker bare fredage – og denne er speciel god, for den er starten på en lille Pinse-ferie, som i princippet bare er en forlænget weekend idet vi har fri mandag. Jeg tør slet ikke at se på vejrudsigten – men håber det bedste :)
Jeg har min elskede “Market Dress” (mener jeg den hedder?) fra en ældre kollektion på. Jeg kan ikke gennemskue forskellen, men den sidder altså bare bedre og falder pænere end den nye udgave “Silk Sleeveless” – som i øvrigt er lavet i den ærgelige slags silke der enormt nemt bliver statisk elektrisk. Er der nogen der kan forklare mig hvorfor der er noget silke der bliver sådan og andet der aldrig gør?
Nå, men jeg har slet ikke tid til det her. Har vildt travlt og skal videre… Take care!
Nyd fredagen, kære læsere  :)

4 kommentarer

 1. Åh den gamla godingen är såå fin, finare än efterförljaren Silk sleeveless. Du är som alltid skitsnygg!! :-)
  Kram Ina

 2. Oroligt fin! Så underbara färger! Är lite sur på mig sjäv att jag fallit så sent för Odd Molly. Det finns ju så många äldre plagg, som jag har missat :) Jag tittar förresten in hos dig nästan dagligen! Du har alltid helt underbara bilder i vackra mijöer. Så inspirerande!!!
  Mvh Viveca

 3. Hi Annette,
  Your dress is beautiful! Maybe they put it on sale again :)

  I would like to invite you to see my new blog. I would be very happy if you come to see it sometimes.

  http://improvemydays.blogspot.com/

  Hugs, Carla

 4. Hejsa

  Ina > Ja, det er meget finere end de nye, synes jeg :) Tak for dine søde ord!

  Viveca > Tak for din ros :) Ja, du må holde øje med Tradera og Trendsales. Så skal du nok finde nogle af de ældre modeller ;)

  Carla > I’ll take a look :)

  Kram/hugs

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *