4 kommentarer

 1. For hylan da også, nu havde jeg igen skrevet et langt indlæg som bare forsvandt, jeg får spat. Det skete også forleden da jeg kommenterede dit krabbe og snobrødsindlæg.
  Men tak for alle de fine billeder du har leveret her i pinsen. Dem fra igår foranledigede at vi måtte køre til Lønstrup efter is , da vi havde spist til aften:-)
  Mon det er din bror og kæresten der kyssede på broen? Herligt, men jeg var allermest facineret af hendes sko, det ligner sneakers med kilehæl, mon det kan passe? Ved du hvad det er for nogen og har jeg set helt forkert?
  Så lige et spg ang Primeboots. hvordan var det nu med str på de korte/halvlange?
  Og de lange, de duer ikke til tykke lægge vel?

  På forhånd tak
  KH
  Mette

 2. Hej Mette
  Hvor er det træls med den kommentar-funktion! Og det svinger åbenbart fortsat…
  Hihi – ja, det er utroligt som man kan få lyst til is. Og Lønstrup er jo bare så hyggeligt!
  Dit skarpe øje har da fuldstændig ret! Jeg skal lige få spurgt hende hvad det er for nogle sko hun har på.
  Primeboots har jeg fået hjem i str. 39 – et nummer større end jeg normalt bruger – og de passer. Jeg har selvfølgelig problemer med min vrist når de skal af og på men jeg HÅBER meget at det løser sig.
  De er smalle i læggen.
  Jeg skal lige se om jeg kan få taget billeder og sende til dig :)

  KH Annette

 3. Hej

  Tak, det ville være rigtig dejligt at høre mere om de smarte sko. Jeg er ikke til praktisk fodtøj, synes tit det er så kedeligt. Og slet ikke alm sneakers, føler mig klodset i sådan nogle. Men hendes ser supersmarte ud. Du behøver ikke tage billeder af de lange primeboots, dem får jeg aldrig mine fede lægge i. Må overveje et par af den 3/4 lange, de er også fine. Men var det ikke dem der var alm i str?
  Og ja, Lønstrup er skøn. Jeg var der igen igår en tur alene, måtte jo lige ind til Strøjer der havde minus 20% på alt. Fik to par MosMosh bukser, et par cargopants og et par grønne stumpebukser. De sad perfekt.

  KH
  Mette

  KH
  Mette

 4. Hej igen
  Jeg sender dig lige et link på mail :)
  Jeg tror nok Primeboots er normale i str. i de 3/4 lange.
  Åh, har Strøyer allerede udsalg. Arrrr – de må lidt længere ned før jeg kommer ;))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *