Årets sommerkjole nr. 1

Lad mig præsentere årets bedste sommerkjole! 
Ja, hvad skal jeg sige… jeg er helt forelsket! Kjolen er hjemmestrikket og laves på bestilling hos Helle (“Søs” på Trendsales – se her >) og jeg må bare eje mindst én mere i en anden farve. Og sådan kan man igen se mig igang med at bryde mine egne regler om ikke at købe samme stykke tøj i flere farver…  ;))

“Søs-design” strikket kjole, sandfarvet onesize
Odd Molly Bikette jacket, str. 2 · ByTimo underkjole, creme str. S · Primeboots, str. 39

3 kommentarer

 1. Vacker klänning! Passar dig så fint, igen!

 2. Hej

  Hvor er den bare fin, og den klæder dig perfekt. Og så de skønne primeboots som jeg godt kan lade være med at drømme om, får aldrig mine ben i den lange model. Må finde på noget andet.
  Jeg får helt selv lyst til at strikke en kjole ala den, men nu må vi se. Har gang i en klassisk sømandstrøje til min mand, du ved dem med “boblemønstret” på brystet som var fremme i 70èrne, eller, det kan du måske ikke helt huske, du er jo noget yngre end mig:-)

  JEg har det med at have gang i alt for mange strikkeprojekter på en gang, men den kunne jo være ligeså fin til efteråret, så måske skal jeg alligevel lede efter en opskrift

  KH
  Mette

 3. Tak, Tarleena :)

  Tak, Mette :) Ja, de Primeboots er godtnok smalle i skaftet.
  Jojo, jeg kan godt huske de der trøjer. Tænk, jeg synes de var så grimme dengang og nu synes jeg bare de er noget af det flotteste!
  Åh, hvem der bare kunne strikke!!

  Kh Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *