Jeg har fået PIP

Jeg er helt fortabt! Jeg forstår slet ikke at jeg ikke har opdaget dette fuldstændig fantastiske mærke før…  
PIP Studio designer sengetøj, kopper, puder og ja, masser af utroligt lækre sager til hjemmet. Nu gælder det bare om at vælge hvad jeg kunne tænke mig at se i mit soveværelse, på mit havebord og i min sofa denne sommer… altså, hvis jeg havde en lille indretningsopsparing ;))

  
  
 

Vil du se mere?

3 kommentarer

 1. Hej Annette :)
  Hvor er det fint.Det kunne jeg også
  godt bruge i mit hjem og i haven :)

  Knuz Tina ( Værløse )

 2. Så fint- skulle gärna ha mer av detta! Men maken kanske inte tycker lika här…

  Kram!

 3. Ja, jeg er bare helt vild med det. Måske er det også fordi det er så sommeragtigt!
  Men det er måske rigtigt at mænd ikke er så vilde med det ;))

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *