Strandtur mellem tordenbygerne

Rain or shine…
Sådan kan starten på ferien vist beskrives helt enkelt… Vi forsøger at lave så lidt som muligt, så vi kan mærke at vi har ferie – og i dag har vi været med min mor på hvalpebesøg. Vi skal hjælpe hende med at finde en dansk/svensk gårdhund – se dem her >. Og jeg må sige at det er meget svært ikke selv at komme til at tage én med hjem ;)

Og så har vi lige været på en lille strandvandring mellem bygerne. Der er et absolut fantastisk lys og flere regnbuer – som selvfølgelig ikke hænger ved på billederne…

Nu skal jeg til at lave broccolisalat 
see ya! :)

5 kommentarer

 1. Ser mycket behagligt ut :)
  Dansksvensk gårdshund var en av raserna vi tittade på när vi skulle “bli med hund” på nytt – jättetrevliga, men för vår del blev det Jack Russell terrier – är så nöjd med det beslutet. Nu bor två fina jrt:s och en chihuahua med oss. Ha det gott!

 2. Underbara bilder. Stranden är härlig oavsett väder! Jag har ju vandrat mycket på den stranden fast alltid på vintern!!!
  Dansk/svensk gårdshund är en hundras som jag länge varit intresserad av. Nu skaffade vi en Jack Russell terrier istället och de två raserna är ju väldigt lika i utseendet. (Vissa hävdar att dansk/svensk gårdshund egentligen borde höra till gruppen terrier…) Kan tro att det var svårt att inte skaffa en egen när ni såg valparna…
  Kram

 3. I could cry, your pictures make me homesick for the wonderful holiday we had in Denmark a couple of years ago! You have such idyllic surroundings. This year we go to Belguim when the children finish school in 10 days time. Beer and chips and time to be ourselves! Have a lovely holiday. Louise x

 4. Bettina og Nena > Hvor sjovt i begge har Jack Russel terriers. Sådan en har vi også talt om, men vi har ikke rigtig kunnet finde hvalpe her i nærheden.

  Louise > Thank you. Belgium sounds very nice too :)

  Kram & hugs

 5. Hej Annette,
  Sikke dog nogle lækre billeder! Glæder mig helt vildt til en strandtur! De er sjovt nok også dansk/svensk gårdhund som vi har kigget efter. Børnene vil helst have labrador eller Golden retriever men der er jo altså ret stor forskel på størrelsen… Hund skal vi have men det bliver ikke lige nu…
  Hav det godt/Tina

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *