Turen gik til…

Det er svært at lade være med at tænke på den tragiske hændelse i Norge. Der kan skrives og siges meget – og det sidste er nok ikke set endnu… Jeg plejer at sige at der ikke er noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Det er bare lidt svært at få øje på det gode i denne sag……

Randers Regnskov
Vi hørt om tragedien da vi var på vej til Randers Regnskov, som er et utroligt fint sted af besøge når der bliver ved med at regne udenfor. Og man kan ikke lade være med at blive i bare lidt bedre humør af at være der :)

 


4 kommentarer

  1. Vilka härliga bilder!

  2. What amazing places you have to go and such lovely photos again, I like the tortoise with attitude! We have spent the weekend cleaning out the van and packing camping things, I can see the attraction of packing two suitcases and going to a hotel, but we never do! Louise x

  3. Så fina bilder :)

  4. Tak, Mia og Bettina :))

    Louise > Thank you. I follow your thoughts about travelling. Here the weather forecast says rain rain and rain, and our plan was sailing :(

    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *