Hyp hyp mellem bygerne

Tölt in the rain
Det er ikke så tit jeg viser ridebilleder og det er ganske enkelt fordi det er helt umuligt at lave med selvudløser. Men i dag har jeg haft min helt egen fotograf med :)
Søde islandske Sleipnir, som jeg sidder på her, skal nemlig sælges. Ja, det er en hård beslutning, men jeg kan simpelthen ikke nå at ride alle vores heste – og en gang imellem er man nødt til at være lidt realistisk og praktisk. Så hvis der er nogen der er interesseret, så er I velkomne :)

2 kommentarer

  1. This was a special treat; to see you looking so fine upon a horse! Wonderful photos!!!
    Thank you for sharing.
    Hugs,
    Karen XOXO

  2. Vilka underbara foto, har haft hästar och saknaden finns alltid där , i mitt hjärta:)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *