Kender du Muccia?

Gode fund
Jeg har lige været en tur på udsalg hos Colorit i Skagen. De har så mange lækre sager. Selv Mulberry-taskerne er nedsatte! Og til dem der mangler Odd Molly’s jeansjakke, Utopian eller Avalon er der rigeligt tilbage ;)
Nå, men tilbage til Muccia. Et superlækkert mærke der på underligste facon har undgået min opmærksomhed. Jeg fandt den skønneste cardigan (vist ovenfor) i 100% cashmere – mums! Jeg vil gerne vise billeder for jeg synes faktisk den er meget meget pænere end på billedet her – men med den varme vi har lige nu, må det vente.
Så til jer der mulighed for det – skynd jer til Skagen! Eller ring til dem. Mon ikke de sender også? ;)

Fortsat god sommerdag! :)


Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *