Prøvning af Odd Molly Lovely Knit fra Classic Fall 2011

Feriens sidste dag
Suk – sådan nogle ferieuger går bare alt alt for hurtigt og nu er vi nået til sidste dag.
Her kommer lige et hurtigt indlæg inden vi skal ud og nyde de sidste blæsende solskinstimer :)

Jeg vil lige vise Lovely Knit fra Classic-kollektionen, som jeg har fået hjem fra DeepFling.
(Jeg har også købt strømperne der matcher, men der er simpelthen for varmt til at prøve dem nu)
Jeg har valgt cardiganen i str. 2. Jeg passer sådan set også str. 1, men jeg kan godt lide den ikke sidder alt for stramt og så vil jeg gerne have lidt ekstra længde både på selve trøjen og på ærmerne. Jeg synes det virker som om Odd Molly har lavet ærmerne en lille smule bredere foroven denne gang – hvilket er et stort plus! Og så er jeg meget fornøjet med den fine “tattoo” brodering på ærmet :))
 
 

5 kommentarer

 1. Lækker trøje – men er er også vild med skoene – hvor er de fra? Kh Anne

 2. Sååååå fint!!!

 3. Hej
  Smuk trøje. Er du ikke blevet opkrævet told når du har handlet via en Amerikansk webshop ? hvis ikke hvordan har du så undgået det ? held ? eller ?
  VH

 4. Super flot til dig, farven er perfekt til dig.
  Det ville være godt hvis omkredsen på ærmerne er blevet lidt større, helt klart odd molly’s styles svaghed efter min mening.
  Lovely knit er en af mine ynglings har den i rød med lilla bånd. Det er vist på tide endnu en flytter ind til mig.
  Vh. Lone

 5. Godmorgen

  Anne O. > Tak :) Skoene er fra italienske Gidigio.

  Joanna > Taaaak ;)

  Anonym > Tak :) Jo, man kan godt risikere at komme til at betale told. Men med den lave dollarkurs gør det ikke så meget ;) Desuden gør Deepfling nogle gange det at de sender fra deres afdeling i Sverige og så sker der jo ikke noget ;)

  Lone > Tak :) Ja, det er rart med lidt mere rummelige ærmer så man kan have en langærmet t-shirt under uden at føle sig skinke-agtig ;)

  KH og knus
  Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *