Dagens Molly og fototanker

God-formiddag, kære læsere :)
Jeg er ved at være lidt træt af mine egne billeder og tænker over en ny måde at lave dem på. Ofte er det detaljer, jeg vil vise – andre gange er det helheden eller en enkelt ny ting… Jeg synes bare mine billeder er blevet kedelige. Det skal jo tit gå lidt hurtigt med at tage “dagens” inden jeg skal ud af døren om morgenen – og så kan jeg jo ikke bevæge mig så langt væk, og omgivelserne bliver derfor de samme. Jeg tror jeg trænger til lidt by, lidt beton og metal og ja… bare noget andet.

I dag har jeg min ældste Mollykjole på. Jeg aner ikke hvad den hedder, men jeg elsker den! :)
Ny favoritcardigan fra Muccia, basisunderkjole samt leggings fra H&M samt ballerinaer fra Gidigio.

: :    : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :    : :

Hav en super torsdag! :)

4 kommentarer

 1. Godmorgen
  Jeg kunne forstå der ikke kunne laves besvarelser på dette indlæg….???
  Men tusind tak for jeres mails! :)))

 2. jamen jeg synes jo at dine billeder er så flotte? har du stativ til dit kamera og hvordan får du fokus på dig selv, når du selv tager dem? håber du forstår spørgsmålet :) jeg har også selvudløser men hvordan indstiller man fokus, når man nu ikke har sig selv at fokusere på?
  vh
  Helle :)

 3. Hej Helle
  Skønt at kommentarfunktionen duer igen :))
  Ja, jeg bruger både stativ og andre ting og sager når jeg tager billeder. Når jeg bruger selvudløser, så fokuserer jeg på et sted på jorden/gulvet lige der hvor jeg stiller mig bagefter. Så bliver de nogenlunde skarpe :)
  Håber du forstår…

  :) Annette

 4. Hej Annette.

  Jeg synes at dine billeder og prøvninger er helt perfekte.
  Personligt har jeg meget glæde af dine billeder og prøvninger.Jeg er aldrig i tvivl om hvordan de forskellige styles “sidder”, hvis du forstår hvad jeg mener.

  Tak for en super blog,

  kh. Susanne

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *