Prøvning af Odd Molly Wool Mix Long Cardigan fra Fall 2011

Lækker som altid!
Denne Molly-klassiker er efter min mening forbedret i dette års udgave. For det første er farverne flottere, for det andet så kradser den ikke og for det tredje, så smider den ikke hår. 3 gode grunde til at købe dette års udgave.
Absolut eneste minus er at den er gigantisk i størrelsen.
Jeg har her en str. 1 på og jeg kunne godt tænke mig at jeg kunne snøre den lidt mere ind, så den får mere facon. Jeg kan også passe str. 0, men jeg synes den bliver så stram foroven i ærmerne.
Ellers er denne en klar “thumbs up” ;)

5 kommentarer

 1. Hej

  Superflot og godt nyt at den ikke kradser, en klar forbedring.
  Hvorfor er det mon lige, at man bliver blæst væk af høj musik når man læser din mail? Det er vildt irriterende synes jeg, jeg bliver stresset af høj musik når jeg skal læse….Men måske er det bare mig der er sart – er det noget du har valgt at der skal være?

  KH
  Mette

 2. Mente ikke din mail men din blog, og ja, jeg kan stadig ikke kommentere udover som anonym. ved ikke helt hvad der foregår.

  Kh
  Mette

 3. Hej Mette
  Musik?? Hvad er det for noget musik? Jeg har ikke valgt noget. Og har kan jeg heller ikke høre noget. Har du andre ting åben på din computer? Måske er der en reklame et eller andet sted med musik på…

  KH Annette :)

 4. Nej, det er kun når jeg kigger på din blog at det drøner derudad………mystisk. Må vist snart have noget “support” på min blog:-)

  KH
  Mette

 5. Haha – nu har jeg fundet ud af det!!!
  Det var videoen fra Odd Molly’s modeshow der havde musik på.
  Der gik lige et par minutter inden det startede, så jeg kunne ikke forstå hvad det var.
  Nu er den slettet :))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *