Topfrisk i dag

Godmorgen lørdag!
Gæt hvorfor jeg viser løbesko…? 
Jep! – det er fordi jeg er så stolt af at jeg er kommet i gang med at løbe! 
Jeg må indrømme at jeg synes det er ret hårdt. Jeg sveder helt vildt og min astma går amok. Men jeg har det super godt bagefter. Nu skal jeg lige overveje om jeg vil fortsætte den aktive dag med at ride en tur inden jeg skal på arbejde i eftermiddag…
Gad vide hvor længe jeg holder mig vågen i aften?  ;)

God weekend!  :)

3 kommentarer

 1. Bra gjort! Jag måste också kommaigång igen- tack för inspiration!
  Kram

 2. You will be in top form after the run. Good for you!!!
  Hugs,
  Karen XOXO

 3. Tak – ja, jeg håber det hjælper lidt på formen ;))

  God søndag!

  Kram :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *