Hyggesøndag

I dag har vi haft venner til hyggeligt søndsags-brunch (hvilket jeg tror kan holde én mæt resten af dagen ;)) – og nu har jeg lige været nede i vores skov for at lede efter svampe.
Jeg har besluttet at i dag skal være dagen hvor jeg laver vores private ridesti færdig. Naboen har fået den smarte idé at sætte vildthegn helt op mod vores skæl (hvor der er skov), så vi ikke kan komme forbi med hestene når vi skal på tur. Det betyder at vi skal ride en omvej på et par kilometer… Nu sidder jeg så her med helt smadrede og hævede hænder fordi jeg ikke kunne vente på at manden kom hjem så han kunne beskære træer og fjerne brændenælder ;) Resultat: superfin ridesti!

Hav en herlig søndag!


En kommentar

  1. Jag ser att du har storlek 2 på merino heaters. Brukar du ha 2 på leggings eller 1? Jag har 1 på lux wool och funderar om jag kan ta samma storlek i dessa eller om 1 blir för korta.
    Mvh Cattis

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *