Lovely Knit og en go’ ny nederdel

Jeg bryder mig ikke om jeans!
Alligevel øver jeg mig jævnligt i at have dem på. Jeg synes det ser godt ud med jeans og det ER jo også praktisk – MEN det er bare ikke særlig behageligt at have dem på… 
Derfor er jeg også altid på jagt efter en go’ nederdel. Og sådan én har jeg fundet nu! Den er fra Esprit/edc og fundet hos min lokale forhandler. Jeg kan ikke finde den på Esprit’s hjemmeside, men har set den i grøn hos Ellos. Det er simpelthen bare en rigtig Annette-nederdel: Casual, behagelig og med fikse detaljer :)

Hav en super tirsdag! :)

Grandmas og Lovely Knit fra Odd Molly · Nederdel fra Esprit · Bikerboots fra Mentor

5 kommentarer

 1. Hej

  Hvor er det sjovt, jeg har det lige modsat af dig, jeg eeeelsker jeans i alle former og farver, og skal tvinge mig selv i nederdel:-) Nu har jeg lige købt to nye, en army og en mørk jeans ala den du har på her, og så håber jeg at komme lidt mere i den slags. Måske er det fordi jeg har så korte ben, jeg synes de ser endnu kortere ud i nederdel.

  Idag var jeg hos Jackie O. Det er så længe siden, at jeg ikke engang vidste at de var flyttet, så det er længe……….Gik tilfældigvis forbi på vej op til Danmarksgade hvor de plejer at ligge. Men den er jo ligeså fin som altid. Ikke ret meget OddMolly synes jeg, men gik derfra med to par stretchbukser fra MosMosh, og en flot tynd uldtrøje fra Line og Oslo. Superfine ting som jeg er rigtig glad for

  KH
  Mette

 2. Hej Mette

  Hihi – ja så er det godtnok længe siden du har været hos Jackie O. – og dog… det var da vist i april hun flyttede… Åh MosMosh – det er så lige den slags bukser jeg GODT ka’ li’ :)

  Jeg har også korte ben – det er derfor jeg synes jeg ser dum ud i jeans… ja, sådan er vi jo så forskellige…

  KH Annette

 3. Hov – du skulle da lige have meldt at du var i FrHavn i dag. Så kunne jeg lige have tage den blå strik med så du kunne prøve ;))

 4. Godmorgen

  Ja, det var i april sagde de, og jeg har ikke været der siden lige efter Nytår.
  Det var faktisk lidt dumt, for jeg havde selv tænkt på, at du sikkert arbejder i Frederikshavn, og så ville det jo have været smart. Det er stadig svært for mig at forestille mig, at jeg skulle kunne være i en 2-38, da jeg jo er meget større end dig foroven. Altså bredere skuldre, ingen talje af betydning og tykke overarme. Jeg måler 102 om brystet, hvis du måske udfra det, kan vurdere. Den vil jo blive mere tunika agtig end dem jeg har i 3, som virker som kjoler. En 2`er vil være for kort som kjole. Øv, ville rigtig gerne have prøvet dem, men afventer lige en evt vurdering af brystmålet

  Ha en god dag, her regner det desværre, øv, rigtig kedeligt onsdagsvejr:-)

  KH
  Mette

 5. Godmorgen :)
  Ja, sikke et ærgeligt vejr der er i dag. Er det bare mig, eller HAR vi ikke bare fået utroligt meget regn her på det seneste?

  Nå, men jeg målte på kjolen i går da der var en anden der spurgte – og såvidt jeg kunne måle, var den 47-48 cm tværs over brystet. Og det er uden at strække. Skuldrene, målt foran mellem ærmesyningerne er (så vidt jeg husker) ca. 43 cm.
  Ved ikke om du kan bruge det til noget?

  Rigtig god dag :)

  Kh Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *