Tirsdagens Lovely Knit

Halløjsa!
Ikke en særlig spændende kombination i dag. Men dog alligevel lækker. Jeg ved godt jeg tidligere har erklæret total kærlighed til Lovely Knit i vinterversionen i lambswool fordi den holder formen bedre – MEN jeg må altså redigere lidt i den erklæring: Bomuldsversionen er godtnok mums! Og så kan man ovenikøbet gå en str. ned :)) 
Her har jeg en str. 1 på i den skønne farve dark berry, som jeg måtte så langt væk på nettet som til Fina Du i New York for at få fat i. Jeg var ganske enkelt var aaalt for længe om at indse at denne farve var uundværlig!

Hav en god tirsdag aften :)

2 kommentarer

  1. Visst är det härligt att få tag i ett plagg man har längtat efter länge?

    Trevlig kväll!

  2. Jo, jeg er SÅ glad for den! En af de fineste farver OM har lavet, synes jeg :)

    Kram :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *