Onsdag med newcomer: Blenda

På vej til en super onsdag
Jeg hørte engang en meget klog kvinde der sagde, at hvis der var noget hun var usikker på, 
så skrev hun dagbog FØR dagen var omme. På den måde blev det som hun håbede! 
Jeg tror også det virker uden at skrive det ;)

I dag har jeg endnu en overraskelse på: Blenda Short Dress
Altså en overraskelse for mig selv… for det er lige præcis én af de styles der ikke ligner noget 
når den hænger på bøjlen, men vinder virkelig ved materiale og pasform når den kommer på. Den er bare yummi! 
Og rimelig stor i størrelsen. Jeg har her en str. 1 på.

Og så vil jeg lige tippe om en rigtig fin blog The Life of a Fed Up Nurse
som blandt meget andet fint har et rigtig godt tip om støvler her >

Hav en super onsdag! :)

7 kommentarer

 1. er Blenda almindelig bomuld? tror du den vil “fnulre” som meget andet men billigere bomuld gør? den er jo ganske billig og fristende :) hvis den er så skøn?
  kh
  Helle

 2. Hej Helle
  Nej, den er 85% viscose og 15% uld.
  Kender ikke den blanding, så vi får se ;)

  :) Annette

 3. Hej

  Suk suk, havde skrevet et meget langt indlæg og så forsvandt det bare pist, øv.

  Nå, må gøre det kortere , men ville bare sige at jeg er glad for at se den fine kjole på. Jeg har siddet flere gange og været ved at klikke den hjem , men alligevel været i tvivl. Men jeg har også den brune cardigan og det er jo ligeså fint et sæt som jeg havde forestillet mig, så jeg må hellere få den bestilt. Den er lidt vel kort til mine tykke ben, men jeg må prøve med et lidt længere skørt, så går det forhåbentlig

  Og ja, så ville jeg gerne rose dig igen igen for din helt fantastisk gennemførte stil. De sidste dage når jeg har set dine billeder , har jeg tænkt, at jeg aldrig har set nogen med så gennemført sikker en stil. Alt passer altid sammen, og er så flot afstemt i farver osv. Det eneste jeg tænker er, om du aldrig får lyst til at gå i noget helt andet end OddM? Sådan har jeg det selv, jeg ELSKER alle mine OddM styles, men nogen dage har jeg bare lyst til noget helt andet, jeans , skind, klassisk enkelt stil osv osv. Men sådan er vi jo forskellige, og stor ros skal du ihverttilfælde have for de flotte billeder og masser af inspiration

  KH
  Mette

 4. Hej Mette

  Ja, jeg kan kun anbefale kjolen. Den er virkelig lækker og meget behagelig at have på. Jeg tænker at den også er go’ til stramme jeans og ja, med et lidt længere skørt under ;)
  De har den hos Dot Keramik, hvis du kender det? http://www.dot-keramik.dk

  Tak for din ros :)
  Og JO – jeg har også lyst til at have andet en OM på. Og jeg gør det også. Mange gange har jeg også bare en enkelt molly på og nederdel osv. fra andre mærker.
  Men som du ved, så er jeg ikke vild med jeans og jeg kan slet ikke forenes med skind.
  Måske bunder det i at jeg HAR været meget enkel og klassisk. Sorte klassiske bukser, habitjakker osv. Det var deromkring hvor jeg havde mit Munthe plus Simonsen-flip ;))

  KH Annette

 5. Godmorgen

  Jamen så leder jeg videre, Dot har jo ikke netbutik, så den må være et andet sted derude:-)

  Jeg kan helt sikkert genkende det du skriver for der har jeg også selv været i mange år. Meget klassisk og damet og faktisk synes jeg selv, at jeg så ældre ud dengang, altså når jeg ser billeder af mig selv fra feks midt i 90èrne.

  Jeg er blevet meget mere alsidig i min tøjsmag, og klæder mig meget efter humør. Jeg ved godt du ikke er vild med jeans, som jeg jo elsker. Skind er jeg også helt vild med, og til gengæld ville jeg ønske at jeg kunne gå i kjole og nederdel på samme afslappede måde som dig. Det går fint om sommeren, men jeg simpelthen hader strømpebukser, føler mig helt indespærret og på denne årstid begynder det jo at være en nødvendighed. Jeg må virkelig øve mig:-)

  Men dejligt at vi er så forskellige, og ja, jeg ville jo egentlig bare kommentere din flotte og gennemførte stil som jeg beundrer meget:-)

  God weekend

  KH
  Mette

 6. Godmorgen

  Nej, der er de ikke lige med hos Dot. ;)

  Jamen, Mette – du skal jo heller ikke have strømpebukser på. Har du ikke leggings eller de der Heaters fra OM. De er da så lækre at have på :)

  Jeg tror i øvrigt generelt jeg er blevet bedre til at sortere tøj fra jeg ikke har det godt i. Det er derfor jeg ender i kjoler.
  Og ja, heldigvis er vi så forskellige – ellers ville verden jo være lidt kedelig at se på.

  Rigtig god weekend.

  KH Annette :)

 7. Hej

  Nej, men jeg vil da køre forbi når jeg engang er i Frederikshavn alligevel, der er jo ikke så langt. Det ser ud til at være en lækker butik.

  Jeg har ingen Heathers, men det er sikkert en fejl. SYnes de er meget dyre men de er måske pengene værd? Og ja , leggings har jeg det meget bedre i, også fordi jeg er sådan en der går med bare tæer indtil sneen sætter ind:-)

  Hurra for forskellighed på alle planer:-)

  KH
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *