Bukse-øver sammen med Fedden

Gud, hvor er jeg vild med Fedden Knit Jacket!
Og den har inspireret mig til at øve mig i bukser igen. Er det ikke utroligt hvad en strik kan gøre? ;)
Her har jeg et par vildt billige knickers fra Object på. Det passer mig fint med den længde – de kan lige nå ned i støvlerne når man har lange strømper på. Jeg elsker den farve og skal nu på jagt efter toppe osv. der matcher!

Travlt travlt torsdag venter!
Nyd den :)

7 kommentarer

 1. Godmorgen
  Ja, som du ved synes jeg jo at bukser er geniale, specielt når du sætter dem sammen med flotte feminine overdele, som den smukke cardigan. Den kunne godt stå øverst på min ønskeseddel. Meget flot.
  Men hvordan i himlens navn kan man gå i Bumpers nu? Jeg får hedeture bare ved tanken, og tænker lidt på, hvad du mon vil tage på til vinter når der er metervis af sne og minus 15g? Jeg er slet ikke nået dertil endnu, har ikke engang fået strømper på…………
  Ha en dejlig dag, jeg venter i spænding på min tunika og Exter cardigan fra Natascha.

  KH
  Mette

 2. Godmorgen :)

  Jeg er helt enig med dig i genialiteten når det kommer til sådan nogle bukser som de her. Meget behagelige…
  Det er helt vildt nemt at gå i Bumpers nu. Der er jo 5-6 grader, altså samme temperatur som i et køleskab. Og hele dagen sidder jeg i ca. 16 grader da alle jeg arbejder sammen med er i overgangsalderen, eller bare gode gedigne vikinger. Og ja, jeg er altså ikke kommet dertil endnu – altså overgangsalderen… med hedeture osv. ;))

  Jeg venter også i spænding på levering fra Natascha :)
  Hav en god dag.

  KH Annette

 3. Hej

  Bukserne her er et godt eksempel på at ting ikke behøver at være dyre for at blive favoritter:-)
  Jeg forstår godt at det må være “frysende”, det kunne nok også lokke mig i mere tøj. Og ja, til vinter bliver det jo nok næsten nemmere, for så begynder de andre at mærke kulden og du kan få vinduerne lukket og varmen skruet op. Jeg tænkte bare at det var svært at finde noget at tage på fødderne til vinter, hvis man allerede nu sidder inde i verdens varmeste støvler:-)

  Bare vent, den indre varme har man stor “glæde” af, på mange planer, og de tykke cardigans ryger af og på 100 gange på en dag:-)

  KH
  Mette

 4. Hihi – ja, jeg kan godt se hvordan mine kolleger og nogle af mine veninder har det. Og jeg elsker jo også at have bare fødder, så… :)
  For mig er der ikke vildt meget forskel på nu og så en masse minus-grader. Jeg er alligevel inde – eller i bil – det meste af tiden.

  :) Annette

 5. hej Annette
  de har godt nok lavet mange fine gardigans – synes de understreger de kvindelige former på absolut bedste vis – bare TRÆLS at de koster så meget…. jeg har ihvertfald ikke budgettet til flere lige nu, selvom jeg har et par stykker i kikkerten :) så jeg må nok vente til januar udsalget (og et nyt budgetår :))
  kh
  Helle

 6. Sååå fin!! den har jag inte tittat på knappt men nu så fick jag upp ögonen på den. :)

  Kram

 7. Hej Helle
  Ja, det er fuldstændig rigtigt. De er alt for dyre! Det er også derfor jeg altid må sælge noget af det jeg har i skabet når der kommer ny ;))

  Hej Tina
  Ja, og den er bare SÅ meget finere i virkeligheden end på produktbillederne. Og så er den lækker blød og dejlig at have på :)

  Rigtig god fredag :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *