Frost allerede…? – og et par god tips :)

Tidlig vinter?
Øjjj, jeg har taget støvler, tørklæder og lune trøjer i brug, men havde nu alligevel ikke regnet frost endnu 
(selvom det er SÅ smukt!)
Jeg fortsætter min øvning i jeans/bukser, men synes virkelig det er svært. I dag har jeg yderligere udfordret mig selv ved at tage skjorte(!) på. Noget jeg ellers aldrig aldrig bruger. Men jeg har set det på andre og synes det ser så fikst ud, så nu må jeg prøve om jeg holder det ud ;)
Herunder har jeg min seneste investering på: Aspen Knit – en utrolig tyk og lækker cardigan, som jeg i dag har på som jakke. Vær opmærksom på at den er stor i størrelsen. Jeg har her en str. 1 på og den er rigelig – også i ærmelængden.
Lige nu kan du få den nedsat hos Natascha, som har ophørssalg. Se her >>

Rigtig god fredag, kære læser :)

Fredagens tips:
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Hos Mads og Mille giver de 20% rabat på Odd Molly, ChillNorway og By TiMo 
til og med søndag 16/10.
Tast ebeltoft ved betaling og rabatten fratrækkes automatisk.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Hos Shop at Nola har de “half price mid season SALE” på bl.a. Cream.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

2 kommentarer

  1. God fredag till dig också :-)
    kram Maria

  2. Tak, Maria :) Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *