Når man vil det hele…

God-formiddag!
I dag soves der længe her. Og nu har jeg lige opdaget at der er fantastisk vejr. Solen skinner og der er helt stille. Så nu har jeg bare lyst til alt muligt, der desværre ikke kan gøres bare sådan her og nu. Kender du det? 
Jeg vil gerne have lavet ridebane. Og et rhododendronbed. Og havemøblerne skal sættes ind. Og der skal købes nye lamper. Og soveværelset skal laves om. Og drengene trænger begge til at få opdateret deres værelser. Og de trænger til nyt tøj. Både jakker og støvler. Og og og… Det er umuligt at prioritere. Kan man bruge udelukkelsesmetoden? Ja, men så må jeg give afkald på en del. Åhhh, nej! nu kommer jeg også i tanker om at Mads har fødselsdag mandag og jeg har ikke fået fat i gaven (lyder det lidt som sidste år?) – og er man så en dårlig mor når man ikke planlægger sådan noget i god tid?

Jamen, nu har jeg jo slet ikke tid til at sidde her…

Rigtig god lørdag :)


4 kommentarer

 1. Åh sååå söt! =)

  Lycka till med dina bestyr i dag!

  Kraaaaaaaaaam,
  Maria/Javabönan

 2. Jag känner godt igen mig :) Jag har prioriterat bort allt utom 2 sysslor i dag!
  Kram och ha en fin dag

 3. Hej

  Jamen du er ikke ene om at have det sådan,jeg er helt i samme situation idag. Må sætte os ned og prioritere, og for dig må gaven til Mads da vist være det vigtigste. Jeg husker godt sidste år, hvor hans gave kom for sent.

  Jeg har lagt billeder af de røde skindleggings på idag, ikke specielt gode pga det kedelige tilbehør, men jeg har ikke tid til at gøre mere ved det. Har som dig, en masse projekter der trænger sig på

  Rigtig god lørdag trods alt

  KH
  Mette

 4. Så fik jeg fixet lidt af alle de ting jeg ønskede. Og nogle blev erstattet af noget andet ;)

  Mette – jeg kigger lige ind til dig ;)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *