TIP: Har du set endnu en rabat?

Spar 25% på alt hos EB & VLOED
Skriv koden ACTIE25 når du betaler, så får du rabatten.
Se her >>


· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
– og husk det er ONSDAG der er rabat mellem 18-21 hos Minzo
Angiv koden “vipkväll” og få 20% rabat

6 kommentarer

 1. Hej

  Super med alle de fine rabattips:-)
  Men den hos Minzo er da først i morgen aften såvidt jeg ved?

  Men dejligt at du deler det med alle os andre. Jeg fik iøvrigt Aspen cardiganen fra Natascha idag, den er rigtig fin, men meget tyk, så den er vist mest som overtøj eller inde på en kold vinterdag:-)

  Kh
  Mette

 2. Godmorgen :)

  Jeg var vist ikke helt klar i pæren i går – for du har det helt ret. Det er i aften, onsdag – der er rabat.
  Jeg roder lidt i dagene i øjeblikket ;)

  Tillykke med din Aspen. Den er så lækker, men ja, RET tyk. Jeg har også brugt den som overtøj og tænker ligesom dig, kun indendørs på en rigtig kold vinterdag.

  KH Annette

 3. Smil, mente nok jeg havde læst rigtigt:-)

  Jeg håber jeg bliver glad for Aspen, men den er meget tyk, kunne bare ikke lade være, og håber den vil være fin til min Blenda short dress.

  Jeg har lige købt både den almost black og den vintage brown, og den brune kom idag. Hedder din også Blenda short dress? Jeg synes den er rigtig kort, jeg er 1,75, har købt en 3, og den passer perfekt , er lidt lang på ærmerne men til gengæld MEGET kort i selve kjolen. ALt for kort som en kjole, men så må jeg tage et skørt under. Synes bare dine ser længere ud, lige da jeg fik den på tænkte jeg at de måtte have sendt tunikaen og ikke kjolen. Men der står short dress på tags, så det må jo være rigtigt.

  KH
  Metet

 4. Mette er det selvfølgelig……….

 5. Jeg tror du bliver glad for Aspen. Jeg har brugt min nogle gange når vi skulle afsted til noget hvor man er både lidt ude og lidt inde. Jeg synes den passer så fint til årstiden :)
  Hmmm… ja, jeg tror da nok min Blenda hedder short dress. Den der hedder tunic er uden knapper og noget kortere…
  Kan den være fejlmærket…??
  Mht. længden, så har jeg også enten underkjole eller skørt under. Synes også den er lige kort nok ;)

  KH Annetet ;))

 6. Det er også sådan jeg har tænkt at den skulle bruges.

  Mht Blenda så er det den med knapperne. Har lige målt den sådan ca til 85 cm fra skulder óg ned. Vil du evt måle din engang ved lejlighed?
  Den er ultrakort til mig, måske fordi jeg har meget lang overkrop og kortere ben. Jeg er vist også lige lidt højere end dig, så det er sikkert som det skal være. Men er nødt til at have et skørt under, synes bare der stikker rigelig meget skørt frem i forhold til når du har din på. Jeg har en almost black på vej fra Deepfling, så må jeg prøve at sammenligne dem

  Kh
  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *