Grå søndag og vejen til kærlighed

I dag har været én af de der søndage som er lidt sløve. 
Vi sov så længe at vores morgenmad “transmogriffede” sig til en frokost. 
Derefter blev det til en frisk ridetur i meget meget gråt vejr og nu har jeg lige fundet min absolutte yndlingsbog frem. Jeg elsker den højt og kalder den magisk. Det er fordi man kan bruge den som opslagsværk når man først har læste den én gang. Når man så derefter er i tvivl om noget, kan man bare slå op og begynde at læse og løsningen viser sig lige så stille og roligt. Ja, det gælder selvfølgelig ikke ved større byggeprojekter, økonomisk uføre eller tekniske problemer med computeren.
Næh, dette er følelses-bogen! Den giver svar på- og forståelse for det følelsesmæssige… Jalousi, tvivl, usikkerhed og begær… Og ja, altså… man skal nok have lidt hang til det spirituelle hvis man skal kunne blive lige så vild med den som mig… ;)
Den er skrevet virkelig godt og jeg siger bare: Prøv den!

Hav en rigtig god søndag aften :)

2 kommentarer

  1. Måste verkligen tipsa dig om tibetanbuddhisten Chögyam Trungpa – speciellt boken “cutting through spiritual materialism” – han är okänd i Norden, men stor i USA. Jag har lärt mig så mycket av hans böcker. Kramar

  2. Hej Minoo
    Ejjj, den lyder spændende!
    Den må jeg se om jeg kan få fat i :)
    Kram

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *