4 kommentarer

 1. hej søde
  smukt :) og smukt citat. Og smuk cardigan – var den født med det bindebånd? jeg ville gerne have lidt flere farver at skifte med til mine 2 cardigans :)
  kh
  Helle

 2. Hej Søde :)

  Tak!
  Ja, det er det medfødte bindebånd. Jeg er egentlig ok tilfreds med det.
  Har du prøvet at skifte båndende? Er det nemt?

  KH Annette

 3. Hej

  Støvlerne er sendt.

  Superflot og meget feminint. Men men, har du virkelig kun en powder underdress under? Det ser sådan ud og jeg ville aldrig kunne det, den er alt for kort til mig og mine ben. Og så synes jeg jo cardiganen må kradse helt vildt hvis du ikke har en bluse under?

  Men meget meget fint og flot med de sarte lyse farver her om efteråret. Jeg får snart et par lange Primeboots fra Campadre, og jeg håber skomageren kan blokke dem så jeg kan få mine ben ned i dem:-) De er helt lyse og jeg synes det er flot med noget der ikke altid er sort og brunt

  KH
  Mette

 4. Hej Mette

  Har lige svaret på din mail :)

  Næh, nej – så hardcore uld-tåler er jeg heller ikke. Jeg har en langærmet bomulds-tshirt indenunder.

  Glæd dig til de lange boots – de er skønne! Jeg har også de lyse og er meget glad for at sætte dem sammen med grå :)

  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *