Gårsdagens Molly med lilla støvler

Velkommen lille-fredag-aftens dag
Nejjjjj, hvor jeg glæder mig til i eftermiddag! Jeg skal nemlig til frisøren. Ikke fordi jeg skal klippes, 
men min hårfarve bliver bare SÅ kedelig på denne årstid, så det skal lige fixes.

I går havde jeg igen igen en af mine vinterfavoritter på… Kahlo Tunic. 
(Det kan altså godt være jeg må kapitulere og købe den lyse også ;)

Og så havde jeg mine nye støvler fra El Naturalista på.
Normalt køber jeg ikke støvler i andre farver end brun, sort, grå og sand. Men de her blev jeg bare helt vild med, 
da jeg så dem hos Mette. Og da hun så ovenikøbet var så sød at ville købe og sende et par til mig, 
ja så var jeg ikke i tvivl! Det hjalp også lidt på beslutningen at de var sat ned til kun 100 kr. ;))

Hav en super torsdag!

5 kommentarer

 1. Hej

  Hvor er de fine til dig, jeg synes altså de passer rigtig godt til den blå Kahlo. Men også til mange andre ting, så jeg håber du får glæde af dem. Jeg er meget glad for mine, og det er jo sådan nogle man kan holde til at gå i en hel dag:-) Kan se du har masser af luft omkring benene i dine, det har jeg ikke , slet ikke med jeans nede i, men du har jo plads til et par af de lange flotte uldne strømper.

  KH
  Mette

 2. Hej Mette

  Ja, jeg synes også de er helt perfekte. Jeg har også en kollega der er helt vildt misundelig ;)
  Ja, mine magre underben kan ikke fylde særligt mange støvler ud, men som du skriver, så er der plads til uldne strømper…

  KH Annette

 3. Hej

  VÆr du glad for de ben, det er altså heller ikke sjovt at skulle have støvler med ekstra vidde, det er ikke ret tit man kan få det. Heldigvis er der også nogle alm støvler som jeg lige kan få benene i, men det er svært, for lidt eller for meget, det er ikke nemt

  Har du iøvrigt bestilt de lækre sorte kilehælsgummistøvler? De er da helt vildt cool, jeg er en rigtig gummistøvlefreak, har 4 par Hunter, to lange og to korte, og elsker at gå i dem. Men ved du noget om hvordan de er i størrelsen?

  Kh
  Mette

 4. Jamen, det prøver jeg også på :) Jeg kender godt til det modsatte problem…
  Jeg har ikke bestilt de gummistøvler, men jeg overvejer det. Nu har jeg jo lige fået mig et par Ilse Jacobsen, så…

  Kh Annette

 5. Completely adorable!!! Can you scrunch those delicious boots down, as well? LOVE this Kahlo dress on you!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *