Mandagens Molly

Bootleg vest, Blenda Short Dress fra Odd Molly, undekjole fra By TiMo og støvler fra Apair.
God-mandag-morgen, kære læser
Jeg har ikke været så aktiv her på bloggen i weekenden. Dels har jeg været lidt uvenner med mit kamera og dels har drengene taget det meste af min opmærksomhed.
Men NU begynder en ny uge, og jeg har tænkt mig at jeg skal forsøge at planlægge hele december måned. Ja, jeg sidder faktisk selv og synes det lyder lidt morsomt, men det skal ikke afholde mig fra at prøve. Jeg nægter at stå i samme situation som de forrige år, hvor jeg faktisk slet ikke nåede at komme i julestemning før i januar ;)

Afsted på job 
– rigtig god mandag! :)

8 kommentarer

 1. Så vacker du är i dag! Jag stod och tittade på vesten i förra veckan men nu ångrar jag mig att det inte blev något köp.
  Här är heller ingen julstämning ännu men jag hoppas den kommer snart.

  Kramar och ha en fin dag!

 2. Hej Annette!
  Hvor er du flot i den kombo! Så lækkert med de lange støvler til… Jeg håber det går bedre for dig end for mig med planlægningen af december. Jeg er drøn god til at planlægge, men det der med at holde skemaet, det plejer at løbe ud i sandet (eller sneen selvom vi ikke har fået noget endnu heroppe). Så jeg er nok ikke så god til at planlægge alligevel for hvis jeg havde været det, så ville det jo være et skema som var enkelt at holde ikk’?
  Knus/Tina

 3. Hei – jeg er en leser fra Norge, som har fulgt bloggen din et par måneder, men som aldri har lagt igjen kommentar.
  Jeg vil egentlig bare si at jeg synes din blogg skiller seg ut i mylderet. Du har vakre bilder og en utrolig god sans for å sette sammen klær til enkle, men vakre “outfit”.
  Av deg blir jeg inspirert:)
  Marit

 4. Hej Lingonberrie, Tina og Marit

  Tusind tak for jeres kommentarer :) Skønt med ros – det luner :)
  Og dejligt at høre at jeg ikke er den eneste der roder lidt rundt ;)

  Knus

 5. Vad snygg du är Anette. I dag kom min vinst från Lisen, jag är så nöjd! Tack igen.
  Kram

 6. Tak, Hilde :)

  Herligt at gevinsten allerede er kommet :)
  Håber du bliver glad for dem.

  Kram

 7. Du ser alltid så go och lycklig ut! Det är härligt att inspireras av din blogg

 8. Hej Anonym
  Ja, jeg må være en god skuespiller ;))
  Skønt at høre du bliver inspireret.

  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *