Odd Molly Spring 2012 favoritter

Muaahahahaaaaaa, jeg er ramt ha’-begær!

Åh, hvilken herlig kollektion :)
Jeg ved godt jeg har sagt (og skrevet) det før, men den er altså virkelig go’.
Og nu da blev jeg udtrukket til en lille snige-booking hos Lisen har jeg været inde og lure og bestille…
Her er mine første bud på musthaves og der kommer garanteret flere!

Lisen skriver på Facebook at de åbner for Spring og Summer til midnat,
så glæd dig!!

5 kommentarer

 1. Ja det är så mycket fint att det är rent farligt…
  Kram

 2. Hej er lige nødt til at spørge, har du købt alt ovenstående ? For så er det jo en hel ferie :-) ved du hvad style nr er på den brune top er .
  Hilsen Sanne

 3. nææææh, har du bestilt alt det? dælme flot :)glæder mig til at savle over det :)

 4. Hejsa

  Nena – ja, det er nemlig virkelig farligt! ;))

  Sanne – Nej, det har jeg ikke. Det er bare alt det jeg ønsker mig. Jeg må erhverve mig det i små portioner og sælge noget af det jeg har i skabet, ellers bliver jeg ruineret :) Toppen er faktisk grå, det er ikke til at se på billedet her af en eller anden grund. Den har nr. 045.

  Helle – Ikke det hele, men det er det jeg ønsker mig. Det er SÅ flot at det er ganske skrækkeligt ;)

  Kram til jer :)

 5. Charlotte Breth Arnhild

  Hej Annette

  Jeg er SUPER GLAD for jeg ved et tilfælde opdagede din blog – sikke smukke billeder – de lyser langt væk af “kærlighed” :-)

  Jeg er VILDT inspireret af alle dine fine billeder…

  Kan du hjælpe med en style fra – “foto shot” den hvor modellen ligger på knæ i høje sko, her har hun en smuk cardigan/jakke i lyse nuancer på – hvad hedder den og ved du hvor jeg kan bestille den – jeg har været inde på næsten samtlige sider, fra din tillægsside med butikker som sælger Odd Molly – Jeg kan ikke finde den – ved OM selv ser det ud til de har “skiftet” farver så midterstykket er sort (er det den samme???)

  Jeg har, pga din inspiration, købt den blå Kahlo kjole, sleeves samt de “lilla” leggins som jeg fandt i Finland – Resten købt hos Lisen. Hvilken cardigan ville du vælge hvis du skulle have en på til dette sæt – kan næsten ikke vente til din forårs inspirationen kan ses her på siden :-).

  TAK

  Mvh
  Charlotte Breth Arnhild
  TS – godtsyn.
  charlotte@arnhild.dk

  Min mail vil ikke sende – derfor skriver jeg her – kan godt modtage mail (regner med dette forhold ordnes snarrest)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *