Chill Norway Spring 2012

Naomi Doll Dress fra Chill Norway, tørklæde fra Windfeld og støvler fra By Burin
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

Mens vi venter på Odd Molly 
– har jeg været på rov hos Dot og fundet lidt lækre sager fra Chill Norway.
Her prøver jeg den bløde velourkjole, som leder tankerne hen på sidste forårs pocket-dress fra Odd Molly 
– dog med finere detaljer :)
Og i min jagt på nye støvler og har fundet de her mums-fili-baba-støvler med snører, 
som jeg synes er virkelig gode til lidt af hvert.

I morgen viser jeg lidt mere nyt fra Chill Norway combineret med…
jaaa, du tror nok det er løgn – cowboystøvler! Jeg er altså faldet lidt for de skønne støvler fra Sancho 
og de er jo altså lidt western i det. Og nogle af dem også lidt biker-agtige…
Jeg håber jeg kan nå at tage billeder udenfor, men min dag i dag er gået med ridning, oprydning, 
rengøring og kaffe-visit, som trak ud.

Og nu er der The Voice i tv. Så det er late-tv-dinner. Hyggeligt! :))

Take care! :)
 
Underkjole fra By Kjederquist
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

4 kommentarer

 1. You look lovely Annette, I too have Sancho boots from last year, quite military in style and a wonderful cracked leather, so I look forward to seeing yours! Louise xxx

 2. Å så fiin du er som alltid :) Gleder meg til å se mere i morgen. Er Chill kjolen normal i str? Ha en super kveld. Klem Camilla (35) Norge

 3. Hej Annette,
  Ja Sancho stiftede jeg bekendtskab med for over 20 år siden. Et par rigtige cowboyboots, lækkert brune med broderier hele vejen op. De kostede en halv bondegård inde i Magasin og min mor syntes jeg var fuldstændigt åndssvag at jeg absolut skulle købe dem. Nu er mine fødder desværre vokset en størrelse eller halvanden siden da, men de står altså stadigvæk i min garderobe. Altså hvad er det med graviditeter som gør at man vokser sådan??? Jeg kan lige få fødderne i dem hvis jeg kun har nylonstrømper på og ikke skal have dem så længe. Glæder mig til at se dine!
  Sikken en lækker kjole, superflot! Og så mange søde detaljer… Du er som sædvanligt flot og kombinerer bedst! Og hvor er su fin i håret, det klæder dig virkeligt med det nye.
  Stort knus herfra,
  Tina

 4. Thank you, Louise :))

  Camilla, Tak :) Jeg synes kjolen er helt normal i størrelsen. Jeg har en str. small på.

  Tina, tusind tak :) Ja, det er sjovt med Sancho… jeg fandt også et par ældgamle allerbagerst i skabet, som jeg heller ikke kan passe. Og der er sket nøjagtig det samme med mine fødder. Jeg er gået 1 størrelse op. Øv! Det er bare så svært at få fat i str. 38. Det var nemmere da jeg lå lige mellem 36 og 37 ;)

  Kram herfra :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *