St Anton Knit, Augar top og Babuschka Shawl fra Odd Molly, Jeans fra Robins og støvler fra Fly London
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Så er Molly tilbage
Jeg har haft det her sjal til at ligge nogle dage efter jeg fik det hjem.
Jeg er lidt i tvivl da jeg synes mønstret er lidt voldsomt, men kvaliteten er bare så ualmindelig lækker.
Og så har jeg jo lovet at prøve at udfordre mig selv lidt rent tøjmæssigt i det nye år. 
Det betyder at jeg ikke bare skal vælge det jeg er helt sikker på hver gang, men også tage noget der har lidt mere 
kant og karakter… hmmm – kan jeg mon overholde det?
Jagten på et par nye jeans er også gået ind.
Det har jeg lovet både mig og min mand, der gerne vil se mig lidt mere i ikke-kjoler ;)  

Hav en herligt tirsdag! :) 

: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :En kværulant er kvinde 
der forlanger mere retfærdighed af tilværelsen 
end den byder på.


: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :

3 kommentarer

 1. Härligt att se dig i mollysar igen :-)
  Fin fin sjal, den piggar verkligen upp!

  KRAM

 2. HEj

  Superflot, men jeg kan godt følge dig, der er meget mønster, og det er jo ikke ligefrem det du gør mest i:-) Jeg håber virkelig du lytter til din mand, og satser mere på jeans, det klæder dig SÅ godt, med din figur kan du jo hoppe i næsten hvad som helst i den kategori. Benyt dig af det………….

  Og ja, jeg er virkelig god til at shoppe når det gælder. Nu kan jeg pludselig ikke huske hvad hun hedder hende der har Jackie O, men hun sagde faktisk også, at det gør en stor forskel at man giver sig tid og prøver, for stort set alt jeg hoppede i, endte i posen. Ikke uden grund hun også var glad……

  Som min mand plejer at overdrive og sige, så er det altså vildt når de står i en butik i København og siger hej Mette, det får ligesom ham til at føle at nu er det vist gået lige lovlig vidt. Det er selvfølgelig en overdrivelse, men han mener jeg er lidt for kendt , lidt for mange steder. Er heldigvis en rigtig udsalgshaj, og ret god til at finde ting, det hjælper lidt. Og så er jeg ikke sådan at jeg absolut vil have alle tingene der lander i butikkerne, jeg kan godt vente hvis det skal være, til der kommer et godt tilbud. Og dog, det er ikke altid sådan , men ret tit faktisk

  KH
  Mette

 3. Ps. faktisk bruge du jo en del mønstrede ting, men tørklædet er stort, og måske derfor kan det virke lidt voldsomt. Jeg ville nu rigtig gerne eje det, er bare for fedtet, for jeg hækler og strikker jo selv, og tænker altid at sådan et kunne jeg da bare selv lave…………..

  KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *