8 kommentarer

 1. Uha, hvor ser det hyggeligt ud, håber du må nyde din fridag rigtig meget. Der findes ikke noget bedre, når man har en stresset arbejds hverdag. Her er alt for stille idag, min mand er på arbejde og min søn er jo på skiferie, og jeg savner ham. GLæder mig til lørdag hvor han er hjemme igen

  ha en god dag, selvom vejret er rigtig elendigt og mest til indendørs sysler

  KH
  Mette

  • Jeg nyder det bare rigtig meget! Selvom man altid går igang med 1000 ting og drengene vil alt muligt ;)
   Ja, der kan godt blive alt for stille – forstår hvad du mener.
   Mette, de der Koah støvler… nu har jeg fundet nogle på en dansk shop – med foer i som dine. Jeg tænker på at gå et nummer op for at kunne få foden i. Hvad siger du? Har du taget din normale størrelse?

   KH Annette

 2. Hej

  Ja jeg gruer for hvad der skal ske når Frederik som den sidste flytter hjemmefra, hulk, men det går sikkert fint. Det er bare ligesom noget helt særligt når det er den sidste…..Han er sådan lidt en efternøler, lige blevet 15, og de to andre er 24 og 21……

  Jeg har købt Koah støvlerne i min alm størrelse. Eller jeg er nok egentlig en 39,5 men køber altid 40 for at få bredde nok. JEg synes ikke de er specielt svære at komme i, når lige de er blevet brugt et par gange. Ellers kan skomageren nemt blokke dem lidt lige over vristen. De skal ikke være alt for store i foden da der jo er foer i, så man tager jo ikke typisk store tykke sokker i også, eller jeg gør ikke ihverttilfælde. Men hvis du har det bedst med at de er til den store side, så kan du jo også bare lægge en sål i,

  Håber du finder ud af det, de er superdejlige. Hvad er det for en side du har fundet dem på?

  KH
  Mette

 3. Hej igen igen

  Jamen det kan jeg godt forstå men jeg ville gå efter min alm størrelse tror jeg.

  Må jeg gætte på at det var de lange sorte Camilla Martins støvler du har købt hos L`bask? Jeg faldt ihverttilfælde for dem og klikkede dem hjem, superpris, har kun mindst 10 par sorte i forvejen……………. Håber ikke de er udsolgt, den skrev lige udsolgt udfor str 40 idet jeg klikkede men jeg fik en ordrebekræftelse så håber det bare betød at når mine var købt så var der ikke flere.

  KH
  Mette

 4. Det var de korte med sorte sten bagpå jeg bestilte. Men jeg må sige jeg var meget fristet af de lange. Jeg har bare lige købt et par lange sorte primeboots, så…. ;)
  Håber du får dem, du har bestilt.

  KH A

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *