Lang cardigan/jakke > og kjole > fra Odd Molly og minikjole/underkjole > fra Q by Kjederqvist
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Lynhurtigt godmorgen herfra :)
På vej på job igen – busy busy busy….


Hav en rigtig god tordag, kære læser! :)
 ♥ 

6 kommentarer

 1. Godmorgen

  Så fin du er men det er du jo altid:-) SYnd du allerede skal arbejde igen idag, men alle kan jo ikke have fri i vinterferien desværre.

  Jeg ved ikke hvad jeg tænkte på da jeg skrev om de støvler igår, måske lidt over i sportsgenren, men ihverttilfælde var det jo Catarina Martins og ikke Camilla hun hedder…. Det gik lidt stærkt.
  Dem med stenene er rigtig flotte og dem burde jeg nok have valgt istedet. Jeg har jo også lige købt sorte Primeboots, og går altid mest i korte støvler, så det var vist ikke nogen klog disponering. Jeg faldt bare for at de var sådan lidt rå og alligevel helt enkle.

  Nu må vi se, det var svært at vælge men to par var lige i overkanten at bestille. Jeg har så sindsygt mange støvler i forvejen, og min mand er ved at fortvivle over hvordan det nogensinde kan være nødvendigt med SÅ mange…..

  Jeg må igang med at lave annoncer til ts en af dagene. Jeg læste jo at du havde solgt en masse, jeg synes det er nærmest umuligt at sælge noget, men det har nok været OddM du har solgt….

  KH
  Mette

  • Hej Mette
   Haha… det tænkte jeg ikke engang på, det med navnet… jeg vidste jo hvad du mente :)
   Ja, du må have noget på Trendsales. Jeg synes det har været rimeligt at sælge. Men det er meget forskelligt hvad folk byder på, synes jeg. Noget bydes op og andet er slet ikke til at komme af med.

   KH Annette

 2. Hej!
  Du är jättefin idag, så snygg den där koftan.
  Solen skiner här i NV Skåne man kan ana att våren är på väg.
  Det är så härligt :))

  Ha en god dag!

  Susanne med Mosi

  • Tak, Susanne :)
   Åh, ja foråret er heldigvis på vej. Mine heste er også allerede begyndt at smide lidt af vinterpelsen. Gør Mosi ikke også det?

   :) Annette

 3. Jodå han har börjat fälla så smått, klippte honom faktiskt på bringan och lite under magen härom dan, han blir så svettig när man rider annars.
  Ska kolla om jag har nån bra bild på hästarna så kan jag maila så du får se dem om du vill?!
  Med vänlig hälsning,
  Susanne

 4. Jeg vil rigtig gerne se billeder! :)
  Vil du sende til: inspiremeandoddmolly@gmail.com

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *