6 kommentarer

 1. OJ vad jag längtar tillbaka när jag ser dina bilder……
  Den underbara kappan matchade verkligen färgen på vattnet fint!!!
  kram

 2. härliga bilder, jättefin kappa! kram

 3. Hej

  Endnu en dag hvor du faktisk fik tid til noget så dejligt som en strandtur:-) SKønt at bo så tæt på vandet, og ja, tid til den slags er nok noget man bare må tage sig tid til, ellers drukner det nemt i praktiske gøremål. Det må jeg se at blive bedre til

  Og ja, jeg er totalt støvlefreak, til gengæld har jeg det ikke sådan med sko, synes aldrig jeg kan finde nogen, så det er støvler og så direkte i sandaler….

  Glæder mig til de to par jeg har bestilt, selvom de sorte var udsolgt i mellemtiden, så det bliver den korte sorte model istedet for, den har også sten men er bare kortere. Faktisk perfekt når man går så meget i jeans som jeg gør.

  Og hold nu op, den frakke købte jeg jo også sidste år, men har slet ikke haft den fremme i år, det er da helt galt…..

  KH
  Mette

 4. Åååå vilka helt fantastiska bilder. Sååå fina….

  Kram
  /Vivvi

 5. Vilka vackra bilder – riktigt, riktigt fina!!

  Kram

 6. Godmorgen og tusind tak for jeres kommentarer :)) Det er herligt at høre I kan lide billederne. Det bliver min mand glad for at høre, for I kan nok regne ud det er ham der har taget de fleste ;))

  Mette – frem med frakken ;)

  Rigtig god dag og kram til jer!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *