Gæsteblogger: Vicki Gissel


Hej – jeg hedder Vicki Gissel

– er 35 år og bosiddende i Horsens. 
Jeg kender Annette gennem vores Odd Molly tøj-passion.

Jeg har to dejlige børn på 8 og 12 år, en skøn kæreste og en lille “hjemmeboende” zoologisk have 
med alt fra frække katte til våde fisk. Sidst ankomne er bomuldshunden Carla på 9 mdr.

Jeg arbejder som pædagogisk leder, elsker spændende madlavning og… 
lækkert, feminint tøj! Jeg løber og rider sammen med min datter når tiden er til det! 
– og nyder livet: der er forår luften!

Her viser jeg noget af mit yndlingstøj fra Odd Molly:

Odd Molly rulams-pels · Odd Molly Chrysalis mini gown, powder
Odd Molly Pigtail leg warmer, mid grey melange · Sneakyfox leggings

Odd Molly Fonda dress · Odd Molly sleeve warmers · Odd Molly Babushka shawl, multi
Odd Molly Granmas jacket, almost black · Noa Noa leather pants
 Odd Molly lovely knit cardigan multi · Odd Molly Rock-a-fellow silk slip tank · Odd Molly Pigtail leg warmer, mid grey melange· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·Vil du også gæsteblogge, så send mig en mail:
inspiremeandoddmolly@gmail.com


 ♥  
16 kommentarer

 1. Hej Vicki,
  Underbara bilder och kombos på dig. Den med Fondan och Babuscka snor jag rakt av om det är okej. :-D
  Och alla dessa fina krokusar. Och pälsen..Ja det var mycket fint att titta på. Ha en fin fin dag!
  kramar

 2. Fina bilder…..sjalen med Fondan min favorit.
  Och vilken söt vovve!!
  Kram Titti

 3. Hej Vicki!
  Jag blev jätteglad av ditt fina inlägg hos Anette! Fantastiskt fina bilder och många härliga kombinationer som man blir riktigt vårglad av! Jag har också Lovely Knit Cardigan i multi och kombinerar den gärna med jeans i mörkgrått och blått.
  Din fina lilla Carla är söt som socker och förståss helt underbar!!
  Ja, våren och värmen har verkligen kommit till oss här söderut, äntligen,äntligen!
  Klappa på din häst från mig!
  Kram Mia i Skåne

 4. Hej Vicki

  Charlotte spørger om hvad din rulamspels hedder?
  Altså stylenavnet ;))

  Kram

 5. Hej :) åh ak.. Jeg kan simpelthen ikke huske det. Men jeg kan huske at jeg købte den hos Butikcha for en hel formue:) nu er Butikcha lukket, ( de kunne åbenbart ikke leve af kun at sælge denne pels :)) )
  TAK for alle de søde kommentarer :)))
  KH Vicki

 6. Kære Titti og andre:)
  Den søde vovse har lige spist et par af mine nye sko. Så.. Kun lidt sød idag :)))
  KH Vicki

 7. Tak for dejlig inspiration, super flotte outfits, hver og et.
  Så sidder man da lige og ærgrer sig over at have solgt sin pink fonda :)
  Knus
  Lotte

  • Kære Lotte.
   Tusind tak :)) ja, Fondaer må man ikke sælge:) det fortrydes:)
   Jeg kan huske engang da Lisen lancered den i farven Royal, som var specielt syet til Lisen. de var en anelse mørkere, nærmest “blomme-pink”. Sådan een ville jeg godt have haft til min lille Fonda-samling, men den blev udsolgt på halvandet minut:) jeg håber at det en dag lykkes dig at få sådan een igen.
   Kh Vicki

 8. Åh, vilken fin header du har gjort Annette,

  Kramar!

 9. Hej Annette & Vicki

  Tak for svar er bare HELT FORELSKET i din fine pels – super, super smukke billeder – til STOR inspiration.
  Hvor er det spændende og se så forskeligt vi bruger de samme styles :-)

  Glæder mig HVER DAG til at “åbne” dagen´s blog jubiii at du, Annette, laver sådan et fint stykke arbejde til “alle os” hver eneste dag.

  Mange Klem fra
  Charlotte Arnhild
  (TS godtsyn)

  • Kære Charlotte.
   Ja det er den skønneste pels. Jeg forsøgte faktisk at finde dens afløser i Winther-kollektionen og bestilte Ganymede in fur coat, style 768. Jeg fik den hjem fra Aayabaja-kids i Sverige, men den sad desværre helt galt på mig. Og den havde trekvart-ærmer i virkeligheden, hvilket jeg synes er lidt upraktisk om vinteren. Så denne pels må have en sæson mere:)
   Ja! Fantastisk blog Annette. TAK for stor inspiration.
   Kh Vicki

  • Kære Vicki,

   Hvis du nogensinde skulle overveje at sælge pelsen må du gerne tænke på mig – charlotte@arnhild.dk – er også helt VILD med dit pink sæt – hvor er det en smuk sammensætning :-)) – håber du “besøger” Annette igen en anden gang…..

   Solskinshilsner fra Ebeltoft
   Charlotte Arnhild

 10. hej Vicki….

  Sikke nogle flotte billeder… Det er fine kombinationer du laver…. kan du oplyse hvilken farve de sleeve warmers hedder…. dem vil jeg meget gerne have fingrene i..

  bedste hilsner Rikke

  • Kære Rikke.
   Tusind tak for de søde ord.:) sleeve-warmers er desværre ikke helt nye. Jeg har købt nogle stykker fra Fall-Winther, men de er mere afdæmpede i farven. Jeg tænker at dunkan være heldig at møde disse på Trendsales. Jeg har set dem der indimellem.
   Kh Vicki :))

 11. Fantastiska bilder och vilka läckra kombinationer. Men vilken skurk din hund är! Ser ju så oskyldig ut på bilden! Vår vovve är alldeles omöjlig nu för tiden och springer och hämtar smutstvätt som han släpar runt i huset så fort han får chansen.
  Tack för fina och inspirerande bilder!
  Kram

 12. Kære Nena.
  Ak de kære dyr:)) jeg smiler tit når Annettes skriver om kattene der laver numre, og sniger sig ind i Odd Molly tøjet:) Fordelen med hunde er at de larmer når de laver ulykker:))) tror du ikke at din hund kan mærke foråret?:)) det kan jeg ihvertfald. Og jeg tror det er ved at være tid til at købe sommerkjoler:)) aah…
  Tak for de søde ord. Dejligt at vi kan inspirere hinanden alle sammen.
  Mange kram
  VIcki

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *