Prøvning af White Stretch Jeans


Go’aften, piger!
Så har jeg fået taget en masse billeder af forskellige kombinationer med de hvide vidunderjeans ;)
Det eneste der ikke er vidunderligt ved dem, er størrelsen. De er afsindigt små. Jeg ligger normalt mellem str. 1 og 2. Faktisk har jeg stort set kun købt str. 1 fra den nyeste kollektion. Men de her jeans måtte jeg altså tage i str. 3…! 
(Jojo – jeg har da også en bred mås, meeen alligevel….)
Jeg kunne lige skrue mig i en 2’er men det var ikke behageligt!
Til gengæld er de så hellange til mig, hvilket jeg altså også bedst kan lide.
Det er ikke så klædeligt til mig med stumpebukser med mine klump-ankler ;)
Jeg har prøvet bukserne sammen med næsten alt i mit skab og de er bare herligt nemme at kombinere med.

Der har været ekstremt gråt og vådt i dag, så nogle af billederne er altså lidt uklare.
Her kommer de første 4 kombinationer og så får du 4 mere i morgen :)

 ♥  
1. kombination:
Timeout Long Cardigan > Rib Jersey Tank > samt tørklæde fra Dot >
Mjus sko fra Dot >
 ♥  
2. kombination:
Lantana Cardigan, Haystack Tunic samt halskæde fra New York ;)

By Burin sko fra Dot >
 ♥  
3. kombination:
Flirtini Cardigan >, Rib Jersey Tank > samt bælte fra By Burin

By Burin sko fra Dot >
4. kombination:
Lovely Knit Cardigan > samt Smirk Tee

By Burin sko fra Dot >
Håber du er blevet inspireret! :)

Rigtig god aften
 ♥  


8 kommentarer

 1. Tack vackra för all inspiration!! Jag håller med dig, jeansen är smååååå i storlek. Fick ta storlek 4 istället för min normala storlek 3.
  Älskar dessa!!
  Kram fina du!

 2. Så fIna kombinationer du visar här. Ja, de här byxorna passar verkligen till det mesta! Hmmm, ja små är de i storlek, vilket är skälet till att mina treor inte alls sitter bra på just nu. Borde väl tagit en fyra förstås, men jag är ganska kort och därför valde jag trean för längdens skull. nu är jag på en nedåttur i vikt och dessa byxor ska bli en belöning om några kilo är tanken, så förhoppningsvis kommer de passa bättre längre fram i vår!
  Kram

 3. Åååå vilka fina kombosar! Jeansen är ju helt fantastiska. Mina ligger bara och väntar på lite vårkänslor :) Fast jag tyckte inte de var så små i storlek. Möjligtvis korta. Fick byta 1orna som jag beställde först mot ett par 0or och då ligger jag mellan 0 och 1 på Odd Molly normalt…Fast jag gillar ju i o f när de sitter lite tajt :)

  Ha en fin söndag

  Kram
  /Vivvi

 4. Superlækre kombinationer, jeg skal vist tænke i dine baner, for det er jo bare så fint det du viser – glæder mig til de næste kombinationer i dag ;o) Enig i det med str.,havde bestilt en 1 + 2 hjem, kunne lukke begge men ikke behageligt (især ikke 1’eren) og med mine forholdsvist lange stænger var det rart med den ekstra længde i str 3, så må jeg have et bælte på i stedet ;o) Nu må det bare gerne blive vejr til hvide bukser.
  Kh Lone ;o)

 5. Hej! Nu får du mig att omedelbart vilja ha dessa jeans. Ser ju underbart ut! Men blir osäker på storleken bara. Vilken storlek har du i vanliga fall i jeans? Tror vi har ungefär samma storlek. Bästa hälsningar Helene

 6. Tak for jeres kommentarer :))

  Nena > Jeg overvejede også et kort øjeblik at lade dem i str. 2 blive, så jeg kunne blive lidt mere motiveret til at tabe de 2-3 kg jeg trænger til – meeen, jeg kender også godt mig selv, så jeg vil hellere have bælte på ;)

  Vivvi > Du er også bare en “bette ski'” uden et gram for meget ;))

  Helene > Jeg bruger normalt str. 29 i jeans.

  KRAM og god søndag :)

 7. lailastenbjerg@gmail.com

  Super skønne bukser med mange muligheder kan jeg da se :o)
  Desværre får jeg aldrig en chance hvis de er så små i størrelserne :o( æv….
  Kh L

 8. Hej L
  Ja, de er virkelig skønne! Hvis jeg var dig, ville jeg da tage og prøve et par. Jeg ER jo altså temmelig bred omkring enden, så det har nok også noget med ens bygning at gøre… ;)

  KH Anentte

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *