Forår i creme og sort

Dårlig hår-dag – men umuligt at kontrollere vinden ;)
Godmorgen :)

Gud! Hvor er jeg TRÆT! Det var jeg sådan set allerede i går…
Og så har jeg bare hovedpine! Øv!
Der var vist lidt for meget på programmet i går.
Tak til opfinderen af Panodil ;)

Modeshow + fotografering i aftes = ok
– og jeg viser et par billeder senere.

Rigtig god dag!

Cardigan > og minikjole fra Odd Molly, tørklæde fra By Birdie samt Primeboots

 ♥ 


2 kommentarer

 1. Hei,

  Først vil jeg gjerne takke deg for en utrolig fin blogg. Nydelige bilder, masse inspirasjon og kloke betraktninger!
  Så vil jeg spørre om et råd ( hvis det er ok), vedrørende primeboots. Jeg har ikke anledning til å prøve de på her jeg bor og må kjøpe uprøvet. Jeg har en ganske tykk legg(fotball skape), og lurer på om det er en spesiell modell jeg bør kjøpe eller om alle modeller er slanke i skaftet!

  Mvh, Elise
  elisetandberg@hotmail.com

 2. Hej Elise

  Tak for dine søde ord :) Det er så dejligt at høre!
  Det er altid ok at spørge om råd.
  Primeboots er temmelig smalle/slanke i skaftet, men jeg har hørt at flere har haft held til at få dem blogget. Da skindet er så kraftigt, kan det strækkes en del. Ellers vil jeg anbefale Primeboots med kort skaft.
  Jeg ved ikke om det hjalp dig…?

  :) Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *