Friday, my Darling Day

Det kan man sikkert ikke skrive, men det gjorde jeg nu alligevel!
For jeg elsker fredage :)

Her får du lige nogle hurtige billeder af “Dagens Molly”. Jeg kunne ikke finde stativet til mit kamera. 
Det står sikkert et sted i skoven… Så jeg måtte sætte kameraet på sengen i soveværelset, hvilket dynen ikke var med på 
– så det væltede i slowmotion. Deraf de mystiske vinkler, som jeg egentlig synes er meget sjove med det fine forårslysindfald og det hele.

Her har jeg min yndlings-style fra forårskollektionen på: Painkiller Long Coat >
Derunder har jeg min favorit minikjole fra Q by Kjederqvist > som jeg synes kræver en ekstra top under
da den er liiidt nedringet.
Og så må jeg desværre indse at mine yndlingsstrømpebukser med kashmir fra Sneaky Fox simpelthen er slidt op. 
Man kan ikke se den næsten manglende hæl på billederne, men det er stor-slemt ;) 
Kan man mon forresten klippe foden af og sætte elastik i? For jeg kan overhovedet ikke finde lige præcis sådan nogle igen…


Happy Friday – take care 
– og hils fra mig i Stockholm – du, der er så heldig at skulle afsted i dag :)

 ♥ 

: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :

Venlighed i ord skaber tillid
Venlighed i tanker skaber dybsindighed
Venlighed i praksis skaber kærlighed 


LAO TSE

: :      : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :     : :

4 kommentarer

 1. Hej Annette,
  Vil give dig ret, den er så super flot og skøn denne painkiller long coat.
  Da jeg fik øje på den var den udsolgt overalt, så jeg bestilte den i Norge, men uha det blev dyrt, endte med at give næsten 3000 kr for den, der var seriøst brugt for lidt “painkiller” her. Efterfølgende kom den på lager igen flere steder. Sådan kan det gå, når man bare må eje noget….. :)
  Rigtig god weekend.
  Knus
  Lotte

 2. Hej Lotte
  Ejjj, det kender jeg godt det dér… sidste efterår gik jeg i panik over jeg ikke kunne få fat i den sorte Wigwam kjole og bestilte i USA – og ja, med told og det hele… næsten dobbelt pris og så selfølgelig på lager alle steder igen. Så er man altså lidt til grin :))
  Tak og god weekend til dig også.

  Knus
  Annette

 3. Elsker også bare fredagene – med en helt ubrugt weekend foran ;0) Du kan prøve at klippe af dine strømpebukser og så bruge dem som leggings (i støvler kan man jo ikke se det er klippet af), det sagde ekspedienterne til mig sidst jeg købte et par forholdsvise dyre strømpebukser fra Sneaky Fox, at de altid gjorde, for så kunne man bruge dem længere. Rigtig god weekend, Annette – selvom jeg ikke altid får lagt en kommentar følger jeg altid din skønne blog. Knus Anne

 4. Tak, Anne – det må jeg altså prøve :)

  Rigtig god weekend dig også :)

  Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *