Bevæbnet med the og pensler…

– kaster jeg mig over de støvede lærreder…

Nu har de kaldt på mig længe nok og jeg lægger ud med et lille maleri denne gang.
Håber det kan gå nogenlunde fredeligt for sig. 
Jeg plejer at forvandle mig til en urimelig diva (se reklamen nederst) når jeg går i gang og det ikke bliver som jeg vil have… ;)


2 kommentarer

  1. Jeg er vild med dine ugler. Hvis ikke kinesologien hjælper dig. Skulle du prøve kineserne (Akupunktur) i Søndergade Frederikshavn. Tlf 98162721. Det er fantastisk hvad de kan udrette mod smerter. Jeg har 3 diskosprolabs efter en ulykke med hesten, men er smertefri efter 5 gange hos dem, normalt siger de 3 gange. Ha en god dag

  2. Tak, Ribberholt
    Det gik rigtig godt ved kinesiologen i dag :)
    Jeg har tidligere prøvet akupunktur og det synes jeg også virker rigtig godt (dog ikke ved kineserne)
    Det lyder da rigtig slemt med hele 3 diskosprolaps – av av…
    Rigtig god dag til dig også :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *