Påskeferiefejring og Forsome Tunic

Endelig påskeferie!

Lidt påskepynt
Familiehygge
En god film 
En masse rødvin

OG 

Påskeægget til mig selv:
Forsome Tunic
– som jeg prøver i morgen :)


Ankommet med posten i dag fra Lisen.dk >

2 kommentarer

  1. Så fina bilder!
    Foresomeserien är så fin, skulle vilja ha allt. Men det går ju inte…:-D

    kramar och Glad Påsk!
    L

  2. Ååh jeg har lige købt den i København. Odd Molly butikken havde kun fået to styk og ekspedienterne der så triste ud da min mand købte den ( de havde fået forbud mod selv at købe dem, da der er så få :))) ) . Jeg GLÆDER mig til at se hvad du matcher med. Jeg selv har prøvet Chrysalis Minigown-underkjolen i powder. Det ser fint ud.
    Kh Vicki

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *