Lysegrå Påskelørdag

Pointers Short Cardigan > fra Odd Molly, Bukser fra Mos Mosh og tørklæde fra Rützou (som er til salg)

Godmorgen!

I dag har jeg været tidligt oppe, for jeg har sovet i lang tid.
Vi faldt om på hver vores sofa i går efter den lille påskefrokost, som selvfølgelig 
indeholdt øl og snaps. Dog ikke snaps til mig og min mave ;)
Så nu burde jeg være klar til Påske-kunst-udstillings-tur, som vi har planlagt i dag.
Og ja, altså – så må jeg improvisere et påskeæg til min skat, for det har jeg glemt.
(Drengene har selvfølgelig fået deres da de er hos deres Far nu ;)Håber du får en rigtig god Påskelørdag :)

2 kommentarer

 1. Hei og riktig god påske!
  Jeg er innom bloggen din hver dag og finner mye inspirasjon. Det kan bli litt kostbart til tider, men… noen gleder skal man jo ha;)
  Jeg synes du har veldig mange flotte skjerf, og det har inspirert meg til å “fiffe opp” mine antrekk med skjerf. I dag var jeg en tur innom et av byens kjøpesenter og kjøpte meg 4 ulike nye skjerf. Det var så mye fint å velge mellom! Mine nyinnkjøp er i marineblått, korall, beige/lysros og lysblått. Gleder meg til å ta dem i bruk:)Skjerfene har stjernemønster og hjerter. Takk for at du inspirerer og for alt arbeid/tid du bruker på den flotte bloggen din! Dette er min favorittblogg! Kos deg og nyt påskeferien! Hilsen Randi fra Norge:)

 2. Hej Randi
  Tusind tak for dine søde ord. Det glæder mig meget at høre.
  Det lyder til at være nogle lækre tørklæder du har købt i dag :)
  Rigtig god påskeferie til dig også :)

  KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *