Dagens Molly og tøj- og blogtræthed

Pointers Cardigan fra Odd Molly > bukser fra Kön & Mön >, toppe fra Rosemunde, tørklæde fra Dot > samt taske fra Liebeskind >
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·


Godmorgen!

I dag har jeg ikke så meget at skrive… 
Mine dage går med arbejde, ridning og malerier – og jeg er ved at være træt af tøj. 
(Det troede jeg aldrig jeg skulle komme til at skrive – men jeg kender også mig selv godtnok til at vide at sådan et statement kun holder nogle få dage :)
Måske er det også fordi jeg mangler lidt respons.
Det er meget en envejskommunikation her på bloggen – men sådan er det jo med en blog.
Forstå mig ret… jeg bebrejder ikke nogen ;) Jeg er heller ikke selv så god til at kommentere på de blogs, jeg følger. 
Lige nu har jeg det bare sådan at jeg ikke rigtig orker at blive ved med at give og dele…

Måske holder jeg en lille pause – måske lukker og slukker jeg… Take care :)


31 kommentarer

 1. Kære A.
  Jeg læser din blog hver dag og ville være ked af at den blev lukket. Den er min lille daglige inspiration – og glæde. Elsker islandske heste og nyder alt dit smukke tøj.
  Jeg er selv flittig FB skriver, men er i den senere tid også blevet lidt træt af det da meget få eller ingen efterhånden svarer på indlæg. Hvis jeg i en periode ikke skriver, får jeg en masse opfordringer til at blive ved….At mine daglige små in-put er savnet….
  Nu vil jeg selv forsøge at reagere mere på de blogs jeg læser – det er jotrods alt det der holder lysten til at skrive i gang.
  Ha en dejlig dag :)

 2. Jamen, Annette: Det forstår jeg så udemærket! En blog er temmelig ens-rettet, og dybest set havde man egentlig lyst og behov for kommunikation om ens passion. Jeg har også en blog og synes, det kan blive lidt ensformigt og jeg-fikseret. Så gør hvad du lyster! For min egen del må jeg bare sige, at jeg nyder dine indlæg som et dagligt fix af inspiration og hjælp til at huske på den fine, feminine stil, som du er så flot en eksponent for. Jeg falder nemlig lidt for ofte selv i den praktiske gryde ;-)
  – og udover dine tøjindlæg, så nyder jeg også dine tanker om børn, liv og smugkig på din have, som ser ganske flot ud – med og uden min sparsomme kommentarer

 3. Hej Annette!
  Tror det är väldigt många som läser din blogg men inte alltid kommenterar, som jag då:)
  Ibland måste jag bara, som när du har dina goa islänningar med. Tycker också du har så mycket vackra kläder och klädkombinationer, det var ju trots allt därför jag upptäckte din blogg.
  Ha en underbar dag!
  Kram
  Susanne med Mosi

 4. ÅÅÅÅÅ det ville jeg være ked af :-( – læser dine indlæg hver eneste dag med stor glæde. Hilsen Sanne

 5. Jag kan förstå dig precis. Det där går ju lite upp och ner och det verkar som att många bloggare är lite trötta just nu… Är det inte lite så med våren också, att man faktiskt blir trött! Jag känner det iallafall, mycket på jobbet och lite tid att hinna skriva runt om på bloggarna. Istället blir det en snabb titt runt om på bloggarna! Din blogg är alltid inspirerande, med vackra bilder (oavsett om du skriver mycket eller lite!)
  Kram

 6. Kære Annette
  Jeg er først for nylig begyndt at læse med på din blog, og jeg glæder mig hver dag til at se, hvad du skriver og viser frem. Det er som en lille spandfuld lykke hver dag, når ens egen hverdag er travl og det hele går lidt på autopilot.

  Jeg kan godt forstå, at det er svært at dele sin hverdag hver dag, men jeg vil i hvert fald savne din blog, og uanset hvad du beslutter, så skal du i hvert fald have masser af held og lykke fremover :-)
  Mange hilsner fra
  Lotte

 7. Hej Annette
  Jeg kan godt forstå at du overvejer at droppe din blog, da du ikke rigtig får
  nogen respons. Men jeg kan da fortælle dig, at jeg læser den med glæde HVER DAG !
  Jeg er bare rigtig dårlig til at komme med kommentarer :-( Men du er en dejlig inspirationskilde for mig og ikke mindst et dyrt bekendskab..griner
  Jeg håber at du beholder din blog, men du kan så bare trappe lidt ned på det, så du ikke føler dig tvunget til at skrive hver dag :-)

  Kærlig hilsen
  Therese

 8. Charlotte Arnhild

  Kæreste Annette,

  Jeg glædes HVER DAG over dine dejlige positive input – din sikre tøjstil er til stor inspiration for valget af mit tøj :-))
  Efter vi tilfældigt mødtes – en formiddag i Colorit midt i Skagen :-) – gik det op for mig HVOR MEGET TID du bruger på at holde os læsere ajour med Mode & Trends – du havde dit kamera med på en hyggelig lørdagstur med din mand – din dyrebare formiddag blev betragtet gennem kameraet – til fordel for os læsere – RESPEKT.

  Jeg læser HVER DAG din blog og vil hellere end gerne abonnerer på din BLOG så du kunne få “betaling” for det store stykke arbejde du gør for alle os:-)
  Jeg kan godt forstå det er – ALT FOR MEGET – kunne du evt overtales til en onsdags BLOG altså fortsætte i mindre omfang.

  Drømmer om vi også får lov at kigge forbi dit maleri…….<3<3<3

  Kærligst
  Charlotte Arnhild

 9. Åh, det vore tråkigt utan din blogg. Älskar alla fina bilder, vackra kläder, härliga hästar och annat som du visar här. Är dålig på att kommentera men uppskattar verkligen din blogg. Men det är ditt beslut och jag förstår om det kan gå i perioder när man känner mer eller mindre för bloggandet. Ha en fin dag! Kram

 10. Kjære Annette,

  Jeg fant din blogg for noen måneder siden, og vil gjerne si at du har en nydelig blogg, med en helt unik kombinasjon av sikker og inspirerende stil (mht. tøy), inspirerende og vakre bilder, og i tillegg beundrer jeg at du deler av dagliglivets opp og nedturer. For meg har alt dette gjort din blogg til et lite sukkertøy som daglig besøkes når kvelden senker seg. Jeg koser meg også med å gå tilbake i tid, og lese innlegg som du skrev før jeg fant deg i cyberspace.
  At din blogg har ført til en nokså betydelig økning i klesbudsjettet, og en etterhvert inngående kjennskap til endel danske nettbutikker hører med:)
  Jeg har heller ikke vært flink til å kommentere dine innlegg, men mer fordi jeg har tenkt at jeg må ha noe “dypt” og viktig å komme med, men slik trenger det nok ikke å være.
  Jeg håper du fortsetter med din fine blogg.
  Jeg vil savne den MYE hvis den forsvinner.

  Hilsen Elise

 11. Hejsa.
  Jeg blev for nogle år tilbage “træt” af Odd Molly. Så så jeg din blog , du er inspirationen til at OM nu igen tager det meste af pladsen i mit skab. Din måde at sætte de forskellige styles sammen så det både kan bruges til hverdag og fest, den inspiration vil jeg nødig undvære.
  Hver dag- bliver din blog kigget og læst, osse dine ældre indlæg.
  Tusind tak Annette.

  Mange hilsner fra Karin

 12. Hej Annette
  Jeg læser din blog hver dag. Jeg nyder den inspiration, som du giver. Ikke kun med tøjet, som er smukt sammensat, men også lidt fra din hverdag. Man kan godt få en følelse af at kende dig.
  Bliv endelig ved.
  Knus Sanne

 13. Kjære Annette!

  Jeg forstår godt at du blir lei iblandt.. Jeg håper du vil forsette din blogg. Jeg følger med hver eneste dag, og gleder meg til dine innlegg. Du har inspirert meg mye!

  Mvh Angelin.

 14. Søde Annette…. Jeg byder gerne ind med gæstebloggeri…. :))))) vi kan ikke undvære bloggen her…. Umuligt :)))) omsorgsfuldt knus herfra… :) Vicki

 15. Kære Annette, forstår dig så godt. Jeg har selv en blog og må bare have pauser ind imellem. Det er sjovt, men det tager alt for meget tid, som man jo sagtens kan bruges på andre ting når man har job, mand, børn, dyr og hus. Jeg er også en af dine faste læsere af din skønne blog, men desværre tit for dårlig til at smide en kommentar. Knus Anne

 16. Hej

  Ja, det ville jo unægtelig være rigtig trist hvis ikke man kunne læse og blive inspireret af din fine blog. Men jeg forstår dig på den anden side rigtig godt. Det er et stort arbejde, og måske heller ikke helt fair overfor ens familie feks, at alle gode oplevelser ses delvis gennem et kamera, blot for at kunne glæde alle os læsere. Selvfølgelig ved jeg du elsker at fotografere, men mon ikke du ville vælge anderledes hvis ikke billederne skulle bruges på bloggen? Jeg føler selv nemt at man ikke helt er tilstede i nuet, hvis man render og koncentrerer sig om at tage gode billeder istedet for at indsnuse, nyde og opleve uden linse.

  Men ellers synes jeg jo du får rigtig meget respons. Der er da ikke mange dage uden kommentarer, og du ved jo at du har rigtig mange læsere. Så skulle du prøve at lave indlæg når der nemt går 14 dage uden en eneste kommentar:-)

  Jeg spørger tit mig selv hvorfor jeg gør det, men et eller andet sted synes jeg jo det er sjovt,men også lidt “selvoptaget” at dokumentere sig selv på den måde. Og det må du altså ikke tage ilde op, det er bare den følelse det godt kan give mig når jeg selv laver indlæg. Når jeg læser din blog er det rendyrket fornøjelse, elsker dine smukke billeder, gode stil og fine holdninger i det hele taget, til mange ting. SÅ jeg vil være ked af at undvære det, men vil blot skrive at jeg et eller andet sted godt kan forstå dig.

  KH
  Mette

 17. Kære Annette ;o)
  Som de fleste andre der har skrevet her i dag kan jeg kun sige, at jeg vil savne din blog utroligt meget hvis du lukker og slukker. Har da kommet med en bette kommentar fra tid til anden – men ja, er nok ikke for god til det. Jeg læser din blog hver eneste morgen inden jeg vækker resten af familien, og smugkikker også tit inden mailen kommer i min inbox hver morgen – som nu i dag. Jeg elsker dine sammensætninger, får utroligt meget inspiration fra dig, og nyder dine smukke smukke billeder – især dine katte ;o)))Og nyder at se billeder fra Strandby hvor jeg selv er kommet ofte indtil for et par år siden hvor min gamle faster ikke var mere. Jeg er imponeret over, at du orker det, men er glad for at du gør det – så fortsæt hvis du overhovedet orker – om ikke andet, så måske ikke hver dag som andre også foreslår. Prøv at se hvor mange hits du har på dine sider – næsten en halv million – det får man altså ikke hvis folk ikke elsker dine indlæg ;o)

  Knus og opmuntring herfra
  Lone ;o)

 18. hejsa annette :-)
  åh hvor jeg håber du vil fortsætte :-)
  jeg kigger dagligt på din blog,og vil savne det meget
  men kan godt forstå det tager meget tid
  sender en opmuntrings kram :-)
  knus fra vivi

 19. Kære Annette !
  Kan sandelig godt forstå, hvis du holder en lille pause, du er meget flittig med dine foto og skriverier…. MEN…. hold da op hvor er det ærgerligt, hvis du vælger at stoppe, for du er en kæmpe inspiration !!!!!!!! Det vil jeg være oprigtig ked af, – besøger dig HVER DAG :)
  Men ta’ du dig en pause og nyd livet lidt, tror du har en super travl hverdag, hvor det er svært at nå det hele, – ligesom vi andre har, hvor vi så “glemmer” at få skrevet et par pæne ord til dig, for alt det du giver os.
  Bedste tanker og hilsener
  Helle

 20. Hej Annette,
  Jag ville sakna din blogg jättemycket om du slutade, jag älskar att titta in här och tycker det är mer än en blogg. Det är ett kreativt avtryck av en väldigt begåvad kvinna som jag ser.
  Dina outfits är fantastiska och bilderna så vackra…hoppas att du fortsätter att blogga.
  Många kramar och hälsningar,
  L

 21. Hei igjen,

  Jeg har skrevet en kommentar til dagens tema tidligere i dag. Nå har jeg kun et lite spørsmål om smirk leggings (de lange fra i vinter).
  Hvordan er de i størrelse. Bruker f. eks. Str.30 i mos mosh bukser, hva tror du er riktig i disse?
  Unnskyld dette kjedelige spørsmålet akkurat i dag, da temaet blant kommentarene er meget mer alvorlig!

  Hilsen Elise

 22. Hejsa Annette.
  Håber virkelig ikke at du stopper – din blog er fantastisk. Følger med hos dig hver dag – du er til stor inspiration :-)- Tak for det.
  Kh. Susanne

 23. TAK for alle jeres fine og søde kommentarer!

  Jeg er nået frem til jeg fortsætter bloggen – og så tager jeg én dag ad gangen :)

  Kærlige hilsner og kram
  Annette

 24. Hej Annette,
  Jag skulle oxå sakna din blogg om du slutade blogga. Även om jag är dålig på att kommentera så är din blogg absolut en av min favoriter. Perfekt blanding av livet med vackra klädkombos och grymt fina foton. Din blog sprider verkligen glädje och inspirerar. Kramiz från ett vårsoligt Stockholm, Karma

 25. Hej Annette :) Læser næsten din blogg hver dag, men får ikke svaret. Jeg er blivet inspiret af dig til af prøve Odd molly, som jeg er blivet helt vild med og brugt for mange penge på :)) Synes det er skønt at se modellerne og str på dig, så er det lettere at bestille ud fra hvilken str du evt bruger. Har lige haft skrevet pr mail til dig ang råd om str på cowboy jakke. Har bestilt den,men ikke modtaget den endnu. Håber du fortsætter :) Knuzz Tina.

 26. Hej Annette.

  Fik ikke lige spurgt i går hvad mærke tørklædet er?

  Kh. Susanne

 27. Kære Annette,
  Jeg kan kun sige lige precis som de andre; jeg ville savne dig meget hvis du holdt op. Er glad for at du fortsætter :-)
  Du har nogle ting som andre ikke har helt, og det sætter jeg pris på….
  Knus/Tina

 28. Kære Annette!
  Jeg er ikke verdens mest aktive FB læser/blogger osv (må faktisk indrømme at jeg var lidt i tvivl om HVOR og hvordan man skrev en kommentar ;-) MEN når jeg indimellem er på FB syntes jeg det er så skønt at følge lidt med i dine skønne ord og tanker ad den vej.
  Jeg tænker om ikke man kan nøjes med at blogge 1 eller 2 gange om ugen. Det skulle jo gerne forblive glædesfyldt for dig selv også ellers giver det ingen mening! At skrive HVER dag forekommer mig helt umuligt at have tiden til – så jeg forstår da rigeligt at du syntes det kan være svært at holde kadencen i længden! Håber vi ser jer snart :-) Der er flytte-show i næste uge og færdiggørelse af stort projekt samtidig. Suk. Men derefter er der en tid med et lille pusterum til maleri. Ihh hvor jeg glæder mig. Savner mine pensler enormt!

  KNUS fra bror-kæresten :-)

 29. Kære Bror-kæreste-Rikke :)

  Tak! :) Jooo – det er en svær balancegang. For de fleste dage har jeg faktisk rigtig meget lyst til at lave et indlæg. Og andre gange gider jeg bare ikke. Et eller andet sted føler jeg også lidt jeg skylder alle mine læsere bare et lille pip hver dag. Ved jo at jeg selv synes det bliver for kedeligt at besøge blogs hvor der ikke sker noget. Og et enkelt go’ morn tager jo ikke alverden.
  Spændende med flytning. Får I brug for hjælp? Kan godt forstå du savner penslerne. Jeg er også kommet igang igen (selvfølgelig på et ganske andet plan end dig ;)) og kan mærke at det trækker enormt når man først er i gang.
  Skal vi ikke bare fejre det helt vildt når du er flyttet ind? :)

  KNUS og hils

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *