10 kommentarer

 1. Anonymous

  Kan vi lige få opskriften her:-) Måske er vi flere der tør:-)))KNUS fra Vicki

 2. Wauw, du er hurtig, Vicki :))
  Ja, jeg var nødt til at starte fra bunden igen fordi jeg blev ved med at få skinnebens-betændelse.
  Så nu tog jeg en løbetest og købte nye sko – og har downloadet en fed app, hvor man får besked på hvornår man skal gå og hvornår man skal løbe.
  Håber det duer :)
  Knus

 3. För en vecka sedan köpte jag nya löparskor, till att gå med. Eftersom jag absolut och av princip inte springer. Har inte sprungit på 21 år!!! Då inträffade det märkliga att dessa skor inte alls ville gå! Så nu har jag redan hunnit några löprundor och märkligt nog gick det riktigt bra.
  Kram

 4. Anonymous

  :-) Eii hvad hedder den app? det lyder smart. Jeg kan godt huske at du kæmpede meget med det skinnebensbetændelse og at det gjorde ondt. Av.. Jeg håbede at jeg skulle tvinges ud i udfordringen: ingen slik i 8 uger. Ak.. Det lovede jeg mig selv imorges, men nu er det allerede gået galt. Mørk chokolade. Ups. jeg tror jeg blev lækkersulten af at se på Giro d´Italia-ryttere:-)))
  :-) dejlig aften til jer:-)
  Kh Vicki

  • Jeg tror på at mørkt chokolade er godt for dig! Det er det i hvert fald for mig ;)) Hvis man så bare kan holde sig til en lille smule af noget rigtig godt mørkt chokolade – så behøver man heller ikke så meget.
   App’en hedder “Personal Running Trainer” :)

 5. Åhh den dårlige samvittighed nager – NU bør jeg tage mig sammen og komme ud og lunte lidt, man bliver jo ikke ligefrem yngre, så kroppen forfalder jo ;o)Jeg skal også igang nu – tak for sparket ;o)
  Kh Lone

 6. hej Annette
  jeg kan stadig ikke løbe pga. mit dårlige knæ, men jeg ville dælme gerne :) men 1000 kr for et par løbesko … når man ikke ved om det vil hjælpe … man kunne jo købe fine stilletter til den pris :) Men jeg kan føle det går den vej – savner at løbe og må nok hellere snart satse alt, købe gode nye sko og komme i gang.
  Husk mine gode råd mod din skinnebensbetændelse – den kommer garanteret (desværre) igen.
  kh
  Helle

  • Hov hov, Helle – må vil lige få lidt optimisme ind her? ;))
   Selvfølgelig kommer skinnebensbetændelsen ikke igen. Det har jeg besluttet ;)
   Jeg er meget overbevist om at det vil hjælpe at skifte løbesko i mit tilfælde, da jeg underpronerer. Og nu har jeg fået sko der kompenserer for det. De sko jeg havde før var neutrale og jeg belastede derfor indersiden af mit underben for meget.
   Håber snart dit knæ er godt igen, så du kan komme i gang :)
   PS. De løbesko, jeg har købt her – var på tilbud så det var lige til at klare ;)

   KH Annette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *