Blå tirsdag

Frill Dress > og Rib Jersey top fra Odd Molly samt jeans fra Kön & Mön >

Godmorgen :)

Jeg har valgt at ignorere at dagen starter med sølle 4 graders varme…


Men jeg er ved at være desperat over ikke at kunne komme i gang med at bruge 
alt det skønne forårs- og sommertøj der hænger og venter i skabet.
Plejer man ikke at kunne have sandaler på i maj måned uden at få forfrysninger?

Rigtig god dag til dig! :)

9 kommentarer

 1. Nej vist är det trist att det är så kallt! Man vill ju använda sina fina vårkläder nu!!! Står och stirrar in i garderoben på alla underbara små tunna klänningar som jag vill ta på mig, men med en suck får man ta något annat! Och när solen skiner så fint utanför fönstret ser det ju varmt ut!!! Men icke!
  Kram

 2. Jo! Jeg længes også efter sandaler og tynde kjoler, nu!Det virker bare helt forkert at skulle hive uldtrøjerne frem igen med al det lys, men temperaturen siger jo noget andet, øv! Du har nu fundet en fin “mellemstation” med lag-på-lag

 3. Anonymous

  Jeg må sige, at jeg også glæder mig til lidt mere varme … jeg var til fodboldtræning med min dreng i går iført min lange dunvinterjakke, og jeg frøs alligevel!! Brrr … må vi så bede om lidt varme og sol :-))
  Hilsner fra
  Lotte

  PS: Er helt fuldstændig skudt i den frill-kjole. Den klæder dig fantastisk godt.

 4. Anonymous

  Ingen bærer denne kjolen så flott som deg!!:)
  Marit

 5. Anonymous

  Det er bare så lækkert sammensat :o) Holder utroligt meget af din stil og dine mix – så det ligemeget om det er en smugle koldt :o)SOLEN skinner jo- så op med humøret- Har i egentlig tænkt på… at vejret snart er det eneste vi mennesker ikke kan lave om på. Det syns jeg er DEJLIGT!

 6. Fin du är…!
  Visst är det retligt. Alla dessa härliga kläder som trängs i garderoben och vill ut. Hoppas att värmen kommer snart,
  kram

 7. Hej søde læsere!
  Tusind tak for jeres fine kommentarer :))
  Og ja, det er rigtigt – det med vejret… vi kan ikke lave det om og det er nemlig bare FINT (selvom det er sk… koldt) ;)

  Kram

 8. Hei!
  Så flotte bilder! Nydelig kjole til deg!
  Hvordan er Odd molly jeans, den hvite, i str? Ble så inspirert av innlegget ditt fra stranden!
  MvhMona

 9. Hej Mona
  Tak :)
  De hvide Odd Molly jeans er meget små i størrelsen. Jeg bruger normalt 1 eller 2 i Odd Molly og skulle have de hvide jeans i str. 3.
  MVH :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *