Tripper long skirt prøvning


Med så meget hurlumhej på en nederdel
skal toppen være meget enkel!

– og det er selvfølgelig også nødvendigt med en cardigan her i vores kølige land ;)

Ellers vil jeg sige om nederdelen: Den er meget meget smukker IRL end på billeder.
Lækker, let og flagrende. Den er almindelig i størrelsen. Jeg har her en str. 2 på da jeg ikke bryder mig om 
at sådan én bliver strukket stramt ud over hofterne.
Jeg tror det bliver en sommerfavorit og i mit tilfælde er det nok nødvendig med sandaler med hæl 
hvis jeg ikke skal ligne en dværg ;)

Alt i alt: Thumbs up! :)
Rigtig god dag til dig :)
Undskyld mine små, krøllede blege rejeagtige vintertæer  :))14 kommentarer

 1. Du er aldeles nydelig, Annette. Og det siste bildet var bare helt bedårende! Søte tær har du også:)

  God weekend!

 2. Hej

  Har også lige modtaget denne skønhed, og er helt enig, MEGET flottere i virkeligheden. Jeg vil have den på til en 70 års fødselsdag på Kunstindustrimuseet, men er meget i tvivl om overdelen. FOr som du skriver skal den være meget enkel, men en alm top som din, som jeg synes er pænest, er det fint nok til en fødselsdag af den slags?

  KH- og god lørdag
  Mette

  • Hej Mette
   Jeg synes helt sikkert den er fin nok til en fødselsdag af den slags :) Hvis nu du finder en enkel top i et lidt lækkert materiale. Evt. én af dem fra Rosemunde og så en lille cardigan til – så er den hjemme ;)
   KH Annette

 3. Charlotte Arnhild

  Kæreste Annette

  Hvor ser du aldeles SKØN ud.

  Weekend knus
  Charlotte

 4. Super Flot :o)Jeg glæder mig osse til at tage min i brug :O)))

 5. Hei Annette,

  Du er kjempefin i dag! Desidert den fineste kombinasjonen jeg har sett med dette skjørtet! Her stemmer “less is more” veldig godt.
  Hos deg ser det ut som været er sommerlig og fint. Her venter vi ennå på anledning til å bruke nye sommerklær, noe jeg altså synes er veldig ergelrligt!
  Ha en riktig god helg!

  Hilsen Elise

 6. Hej Annette
  Hvor er du fin. Tillykke med din nye Bayswater, invisterede også mine efterlønspenge i en Bayswater.
  KH
  Henriette

 7. Det er den skønneste nederdel jeg længe har set – men du er da den skønneste af alle på det sidste billede! Hold da fast et godt billede – hvem der da dine tæer med sådan et grin ;o)
  Kh Lone ;o)

 8. Til allle:

  Tak for jeres søde kommentarer! Det er så dejligt opmuntrende! :)

  Rigtig god søndag til jer!

 9. Hej

  Er glad for din kommentar. Jeg var lidt i tvivl, da den for mig mest er sådan lidt bohemet og flottest med klipklappere og en tanktop som du har på billedet. Må eksperimentere lidt med mine cardigans, for jeg synes godt det kan blive lidt for hverdags med sådan en, men nu må jeg prøve mig frem. En Rosemunde er et godt bud på en top så det vil jeg finde.

  Jeg har jo også to helt nye Heavy Metal kjoler, en grå som skal på til et bryllup senere, men en Apricot som heller ikke har været i brug, men der er igen problemet med hvad der skal over. Kan man komme i en kort jeansjakke til sådan et arragement, jeg kan godt lige kontrasten med den fine kjole/nederdel og så en mere rå jakke.

  God søndag

  KH
  Mette

 10. Hej igen, Mette
  Ja, jeg synes også den er meget bohemet – men jeg synes til gengæld også sagtens den kans “styles op” med lidt lækkert tilbehør. Jeg har taget nogle billeder hvor jeg har Pointers short cardigan på dertil – det synes jeg også er fint. Det betyder jo også meget for udtrykket hvordan man sætter håret og hvilke smykker man har på :)
  Men hvis du nu har de der lækre kjoler, så synes jeg måske de er nemmere at lave festlige fordi der er glimmer i. Jeg har tænkt mig at bruge en lille sølvcardigan til den jeg har i apricot +søvsandaler :)
  Personligt ville jeg ikke tage jeansjakke på til en “finere” fest – men det er nok bare mig ;)

  God søndag aften :)

 11. Hej igen

  Vi er helt enige. Og ja, den kan nemt styles op, men jeg synes bare ikke jeg har den helt rigtige cardigan dertil. Men kjolerne er nemmere synes jeg. Den apricot har jeg ikke noget cardigan til, så der skal jeg nok ud og finde en kort i sølv.

  Har droppet tanken om jeansjakken, er helt enig i at det er lidt for hverdagsagtigt.

  KH- og tak for rådene, sommetider bliver man bare helt rundtosset over alle de overvejelser
  Mette

 12. Hvis du har mulighed for det, så prøv at kigge i H&M – der fandt jeg en super fin lille sølvcardigan. Den er fin til kjole :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *