Har du en lille hemmelighed?

Jeansjakke, t-shirt og nederdel fra Odd Molly samt støvler fra Fly London
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·Godmorgen, kære læser

I dag stiller jeg et spørgsmål, som igen er inspireret af radioens P3, hvor de spurgte:
“Vil du fortælle en lille hemmelighed: Hvad laver du når du er alene hjemme?”
– en lytter sendte fluks en sms:
“Jeg siger alle mine tanker højt med britisk accent”
(jeg græd af grin :))

Mit eget svar er: 
Jeg hører mit yndlingsmusik SÅ højt at jeg ikke kan høre når jeg selv synger med!

Hvad laver du, når du er alene hjemme?

Rigtig god (stadig regnsvejrs-) dag :)


8 kommentarer

 1. HVIS jeg er helt alene hjemme (sker meget meget sjældent) så ser jeg TV (uforstyrret TV …. en nydelse), spiller WordFeud, spiser et eller andet, som jeg ikke burde og skal det være helt optimalt så tager jeg et fodbad og ordner fødder :) Endnu bedre ville være hvis jeg havde en iPad (ønsker mig denne …. ) så jeg samtidig også kunne tjekke alle mulige Odd molly annoncer ud :)

 2. Jeg er også sjældent helt alene, hvis min mand er afsted, så er min søn som regel hjemme. Men det sker da, og så nyder jeg bare at vegetere foran fjernsynet, sidde så længe jeg har lyst ved computeren, strikke/hækle som jeg altid gør, og bare lade tankerne flyde.Sidde uforstyrret og læse en bog er heller ikke det værste. Ikke at skulle tage stilling til noget, men bare være , det er dejligt. Kan nu også finde på at spille høj musik, synge, hvilket jeg absolut ikke kan, men det er faktisk mest noget jeg gør når jeg kører bil alene.
  SÅ ingen specielt afslørende hemmeligheder, udover at jeg faktisk bedst kan lide når min familie er her. At vi så nyder engang imellem når vores sidste hjemmeboende er i byen, men det er mest fordi vi så kan spise når og hvad vi vil, og ikke har en SULTEN teenager stående på klokkeslet fordi der skal mad til.

  KH
  Mette

 3. Charlotte Arnhild

  Når jeg er ALENE hjemme – henter jeg min hårbørste – stiller mig an i stuen med højt til LOFTET, og så leger jeg “Søs Fenger” – ynglingshittet er “Fodspor i sneen” synger,danser og jeg synes selv det er SJOVT!!!! :-)

  Molly knus fra
  Ebeltoft
  Charlotte

 4. Tak for jeres svar :))

  Helle, hvor hyggeligt med et fodbad! Og ja, en iPad – det kan virkelig anbefales :)

  Mette, jeg kender alt for godt det der med en sulten teenager – det er nok også det jeg nyder mest når drengene er hos deres far… ikke at skulle stille med mad punktligt :)

  Charlotte… Hihi… jeg kan lige forestile mig det :)

  Rigtig god aften til jer :)

 5. Anonymous

  I iron teabags to make tiny bookpages! Louise x

 6. Anonymous

  Hej Annette – Jeg hører høj musik – og DANSER til det. (Og hader af samme grund uanmeldt besøg ;-) Tak for sidst. Knus Bror-kæresten

  • Hej Brorkæreste – haha… ja, DET gør jeg også! Og ja, tak for sidst :) Håber i nyder de sydlige himmelstrøg. Er I i Barcelona nu?
   Knus

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *