Fri Fredag


Hold fast i tiden 
– den forsvinder så hurtigt når man har fri…

I dag er den gået med pakning af børn og aflevering hos deres far, indkøb, havearbejde (se resultat af blomsterkrukkerbeplantning nedenfor) ridetur, løbetur (day 3 in week 2) og nu – efter en god bøf med salat og massevis af rødvin… zzzzzz zzzzzzzzzzzzz….


4 kommentarer

 1. Søde Annette :)) jeg forsøgte at skrive indlæg ind her på min lidt drillende iPad, men jeg tror det røg ind et andet sted :))) nåh, men det var ment her :))) kh Vicki

 2. Hej søde :)
  Jeg kan ikke se du har skrevet andre steder – men ville du spørge om noget?
  Knus

 3. Anonymous

  Hej igen:-)) Det går nogle gange galt med ipad og login samme tid. mmm… jeg fik bare sådan lyst til at kommentere på dit fine indlæg om fridagene der går hurtigt, for jeg har fundet en opskrift: 1 datter som skal starte ridestævne kl. 7.20 på en “fremmed rideskole”. Dvs. inden da: Vækkeur, 4.20, op og iklæde sig noget grimt gammlt tøj som kam klare mosten:-) Morgenhår og så afsted. Læsse pony og en masse sager, køre i en halv time, varme en lettere hysterisk pony op (som stejler i traileren af bare iver) og så ride. Og dermed blev klokken halv 8:-))) Og så føles dagen straks lang:-)))) fniiis.
  Og søde annette, kan jeg få dig til at se efter hvilken størrelse din “hippie-kanin-pels fa stylebutler er i? den errigtig fin, og jeg kæmper lidt med lange udgaver til min Forsome tank, så jeg kan have leggings på til den. det er lidt svært synes jeg…
  Kh Vicki:-)))

 4. Halløjsa, Vicki
  Jeg havde helt overset din kommentar her :)
  Hihi…. sikke en god opskrift :))
  Min hippie-pels er str. 38.
  KH

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *