Skål på det!

DET skal fejres!

Hurra! Jeg får mine øjenlåg at se igen! :)
Og der er lige præcis en uge til jeg skal opereres.
Jeg er vildt nervøs, kan du nok forstå.
Men både min læge og øjenlæge mener det kan hjælpe på min hovedpine at få lavet en øjenlågsoperation.
Og jeg håber de har ret.
Så fra torsdag i næste uge ser du mig kun med solbriller det næste stykke tid ;)

Og nu indvier jeg min lækre silke-sommer-kjole > fra Odd Molly :)
En herlig Ceremony som er SÅ behagelig at have på, når nu der endelig er varmt!
Den er stor i størrelsen og meget elastisk. Jeg har den i str. 1.
(og undskylder at jeg ikke fik den strøget inden fotos ;)

Rigtig god lille-fredag-aften! :)

7 kommentarer

 1. Anonymous

  Tillykke. Det er helt klart at det hjælper, for man sidder og anstrenger sig i hovedet og nakke for at holde de “øjenlåg” oppe (lyder nok underligt- men sandt er det)Glæder mig på dine vegne.
  Skøn kjole :o)

  Ha’ en dejlig solrig dag.

  Kh. Karin

 2. Tak, Karin :)
  Åhh, jeg glæder mig også – men er også meget nervøs.
  Rigtig god dag til dig også :)

  KH

 3. Godmorgen

  Ja, nu er det jo ved at være hver dag jeg kommenterer hos dig, men der sker ikke så meget på min egen blog, og jeg læser jo din hver dag så…………..

  Jeg forstår din nervøsitet, og jeg er ellers normalt af den holdning at man skal passe på med at lave diverse indgreb, det går sjældent helt som forventet, og fjerner man rynker et sted, kommer de et andet og ansigtet bliver nemt forkert at se på hvis du forstår. Men lige det med øjenlågene synes jeg er fint at gøre, for det kan jo virkelig genere, og det behøver man jo ikke at leve med. Kender flere der har fået det gjort med rigtig flotte resultater.

  Så selvom det er lidt angstfremkaldende så må du glæde dig, for resultatet bliver garanteret rigtig flot. Ja, jeg synes jo du er smuk som du er, men hvis det giver problemer med nakke og hoved, ja så er der jo ikke noget at betænke sig på.

  Nu skal jeg ikke opfattes somom jeg fordømmer alle kirurgiske skønhedsindgreb, alle må for min skyld gøre som de vil, men man skal bare tænke sig godt om for man hænger ligesom på den når først man er gået igang et sted.

  JEg håber du bliver rigtig glad for det, og det er jo ikke noget stort indgreb, så efter et par uger skulle du gerne være klar igen. Det med solbrillerne er jo ikke noget problem pt, heldigvis, så det går sikkert helt fint.

  Held og lykke med det, og så glæder jeg mig til at se det fine resultat.

  Rigtig god weekend/pinse

  KH
  Mette

 4. Anonymous

  Åhhh, hvor er den bare fantastisk, den kjole. Den er virkelig flot på dig :-).

  Og held og lykke med operationen! Min mor har fået lavet den samme operation for en del år siden, og hun var rigtig, rigtig glad for det. Det hjalp hende.

  Knus og rigtig god fredag :-). Vejret er da lige til at blive glad i låget af.
  Lotte

 5. Anonymous

  Hej Annette.

  hvor er den fin den kjole – den havde jeg totalt overset. Hvordan er den i str.? Og held og lykke med operationen.

  God weekend kh. Susanne

 6. Pøj pøj med operationen, har en kollega der fik det lavet sidste år, hun er bare vildt glad for det – og det gik godt ;o)
  Superfin kjole – og som altid – jeg elsker dine katte, de er bare så skønne ;o)
  Kh Lone

 7. Tak for jeres kommentarer :)

  Det hjælper lidt på min nervøsitet at alle siger det er en nem operation og dem der har fået det lavet bliver så glade for det. Så må jeg lige fokusere lidt på det – istedet for at være sådan en kylling ;)

  Kjolen jeg har på her er str. 1 og den er formentlig normal i størrelsen. Det er lidt svært at vurdere når jeg ikke har prøvet en 2’er – men jeg synes den sidder som den skal med elastikstykket foroven.

  God weekend til jer :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *