Torsdags Molly

Tricolor Tunic, gamasher og jeansjakke fra Odd Molly, taske fra Mulberry samt slippers fra Birkenstock
················································································································

Good morning beautiful 
How was your night? Mine was wonderful with you by my side
(Steve Holy)


Bliver man ikke nærmest lykkelig af sådan et herligt vejr?
Tænk at det nu er så varmt at man kan sove med åbent vindue :)
Og man kan have bare tæer altid! Findes der noget mere behageligt?

Nå – som sædvanlig er jeg bagud på tid.


Hav en fantastisk dag, kære læser :)

4 kommentarer

 1. Superfin er du, men puha det ser varmt ud. Jeg fatter ikke du kan holde ud at være så varmt klædt på i det her sommervejr:-) Jeg kan max klare shorts og en top, men sådan er vi jo forskellige. Jeg sover også med åbent vindue stort set hele året, undtagen når det sner ind….

  Jeg indviede selv min Tricolour tunic forleden, min er dark blossom, og den er superfin. Ville gerne have haft begge farver men det var der ikke til.

  Din taske er superflot, selv har jeg bestilt en fra Liebeskind, i flettet skind, og den glæder jeg mig rigtig meget til. Superfin og så var den jo på tilbud.

  Rigtig god torsdag til dig, og så håber vi det fine vejr bare fortsætter i det uendelige

  Kh
  Mette

 2. Jamen, kære Mette – Jeg skal jo sidde på et kontor og har også kundemøder – og så kan jeg jo ikke komme i shorts og tanktop, vel? ;)
  Og jeg tror da også tidligere vi er blevet enige om at du har det en del varmere end mig, generelt ;))

  Du kan godt glæde dig til den Liebeskind, den har jeg også. Den er super lækker!

  Ja tak til at det gode vejr fortsætter :)

  KH

 3. Anonymous

  Hei,

  En nydelig kjole! Har egentlig ikke lagt merke til denne tidligere, men synes den ser fin ut til bl.a. bruke på jobb, hvor man må være litt kledd!
  Og vet du; jeg skal kanskje til Lønstrup i sommer. Noen venner har vært der hver sommer i forbindelse med en fotballcup. Nå er barna sluttet i fotball,-men de er så glad i dette stedet at de gjerne vil reise likevel. Så da er det mulig at jeg om mine kaster oss med. Gode tips til what to see and what to do mottaes med takk!
  Hilsen Elise

 4. Tak, Elise :)
  Jeg kan helt sikkert anbefale at besøge Lønstrup :)
  Og hvis jeres venner har været der før, så ved de nok også at man selvfølgelig skal se Rubjerg Knude med det tilsandede fyr. Der er en fantastisk vandresti der går fra (den nu nedtagede) Mårup Kirke og hen til fyret. Man går langs de lodrette skrænter og der er en smuk udsigt hele vejen :) Går man gennem Lønstrup by og ned hvor fiskerbådene trækkes op på stranden, er der også en lang, bred og smuk strand…
  Ellers er der jo de forskellige gallerier og glaspustere, hvor man kan se hvordan de laver de flotte glasting.
  Mht. spisning kan jeg anbefale Glashuset :)

  God fornøjelse! :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *