I regnvejr med solbriller…

Tricolor Tunic, RAF underkjole samt leggings fra Odd Molly. Taske fra Fossil.
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 
Hallløjsa :)

Her er jeg på vej ud for at kigge på/købe cykel.
Jeg har besluttet at cykle på arbejde i de uger hvor drengene er hos deres Far.
Jeg ligner stadig én der har fået bank da jeg er gul, blå og rød omkring øjnene, så alt jeg foretager mig “offentligt” foregår med solbriller. 
Og dét synes folk altså er mærkeligt når der er regnvejr! ;)
Jeg glæder mig helt vildt til at få fjernet stingene i morgen og det dumme plaster der sidder henover. 
Så kan jeg måske også nemmere forestille mig det endelige resultat :)
Rigtig god dag til dig!

“God-bedring” buketten fra min skat :)
· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · 

3 kommentarer

 1. Anonymous

  Smil- de ville nok kigge endnu mere hvis du tog brillerne a :o)) Smiler. Hvor er det dog et fint “sæt”, det må jeg sige. Det lige mig.Glæder mig til at se dine øjne. Syns det spændene.
  Uh, har været ude og se fodbold kamp. (ja, min mand er bidt a en bold :o) det bare så koldt.i lørdags var vi på Fyn, Sønnen skulle køre 12 timers Melfar. 12 timer på cykel!!! han nåede 402 km og blev nr 2, kun “slået” med 4 km af en gl. SAXO Bank rytter. Så det var flot. Nå, men det var ligesom om det var efterår, uh hvor er det koldt.

  Ha’ en fortsat dejlig aften.
  Kh Karin

 2. Anonymous

  Hei Anette
  Jeg ønsker deg god bedring! Du blir helt sikkert veldig fin. Tusen takk for din nydelige blogg:)
  Her utenfor Oslo er det også regn og ca 7 grader. Ikke akkurat noe vær for sommerkjoler her, nei.
  Klem fra Nina

 3. Tak for jeres kommentarer :)

  Karin – sikke en dygtig søn du har. Kan godt forstå du er stolt af ham :))

  Nina – ja der er så koldt. 7 grader i juni måned. Suk ;)

  Rigtig god dag til jer :)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *