Damage Control

Så skete det der bare ikke måtte ske … I går gik såret på det ene af mine nyopererede øjenlåg op :( total panik! Så ser man lige sig selv med sådan et stort og grimt ar!!! Hjælp! Kørte ikke, men fløj lavt, ind til lægevagten, som udstyrede mig med at helt tilplastret øje og pencillin nok til en mindre landsby. Og blev så sendt hjem med besked om at kontakte øjenlægen som det første i dag. (Spørg lige om jeg har sovet i nat)
Med min mor som støttepædagog og en meget trøstende irakisk øjenlæge er det nu endelig lykkedes at opnå total damage comtrol.
Skaden er ikke så stor som frygtet og med ekstra ro, optimisme og øjensalve samt opvartning hos mine forældre og lille Mille skulle jeg snart være klar igen! Hurra! :)

Nyd dagen :)

Sendt fra iPhone

13 kommentarer

 1. Puha, det var da en grim oplevelse. God bedring til dig!

  Varme tanker fra
  Lotte

 2. Charlotte Arnhild

  Åhhhhr NEJ – håber det KUN var et ydre hudlag som var sprunget op……Det skal nok blive godt igen

  HUSK – HOLD DIG I RO!!!!!!
  Knus og mange tanker
  Charlotte

 3. Usch då, jag hoppas på snar bättring!
  Kram
  Susanne med Mosi

 4. Rigtig god bedring til dig – din stakkel….i sådan et tilfælde er der intet som mors pleje og omsorg :o) Det bliver man aldrig for gammel til….
  Hold dig nu i ro og nyd at lave…..ingenting ;) Kh

 5. Puha, det er jeg glad for at høre.

  SKønt at det kunne nåes at redde, for ar er jo ikke lige det man ønsker sådan et sted

  Rigtig god bedring

  KH
  Mette

 6. Hei
  God bedring til deg! Jeg håper at du blir raskt frisk! Jeg synes det ser ut som om Mille er en dansk-svensk gårdshund, stemmer det? :)

  Jeg har selv gårdshunden Pippi (fra Sverige) og jeg bare elsker rasen. Håper du får masse kjærlighet og sofa-kos fra Mille:)
  Klem fra Nina

 7. Jeg kan levende forstille mig hvordan et chok du må ha’ fået. Uha.(kan næsten mærke det i maven) Det skal nok gå og blive fint og flot. Det jeg ikke et sekund i tvivl om. Ja, så der bare ikke noget bedre end en mors støtte og omsorg, det er super dejligt :o))

  Ha’ en rigtig dejlig dag (alligevel)

  Knus fra Karin

 8. Åh vilken fasa! Kan förstå att du nästan fick panik! Vilken tur att det verkar ordna sig! Har ju själv haft en massa besvär efter mina tandoperationer! det är inte kul!
  Kram

 9. Gud dog sikke et chok! Jeg håber inderligt at det bliver bedre hurtigt så vi igen kan få dine smukke øjne at se. Ønsker dig rigtig god bedring. Forresten, utroligt nuttet hund…. Lige til at kramme -og lave ballade med ;-)
  Nyd nu at blive plejet hos forældrene… Det er den bedste pleje man kan få.
  Store knus,
  Tina

 10. For pokker da – kan lige se det for mig – dig “flyvende lavt” ind til lægen i panik ;o) Godt at det endte godt – og skønt med mors omsorg ;o) Go’ bedring.
  Kh Lone B

 11. Hej Annette.
  Øv det var da ikke hvad du havde brug for – super at skaden blev udbedret :-) Fortsat rigtig god bedring. Mor bliver man aldrig for gammel til..

  Knus Susanne

 12. Åhhh, hvor er i SØDE! Tusind tusind tak for jeres kommentarer :)) Det luner i det kolde sommervejr ;)

  Nina – ja, Mille er en dansk-svensk gårdhund en rigtig lille glad laban :)

  RIgtig god aften til jer :)

  KH og KNUS

 13. Hej Annette. Ej hvor er du uheldig. Jeg ville gå helt i panik. Krydser alt for at det går godt og bliver helet pænt.

  Knuzz fra Tina (Værløse):))

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *