Halvsommeragtig søndag

·   · ·   · · · · · · ·  Augar top fra Odd Molly, bukser fra Kön & Mön, tørklæde fra Sophie Digard samt taske fra Mulberry  · · · · · · ·   · ·   ·


Hej mine fine læsere

I dag har varmegraderne listet sig op over 15 og man kan semi-sommer-klæde sig ;)
Men jeg er rastløs!
Jeg må ikke løbe, cykle, ride, gøre rent eller ordne have (se tilvokset resultat herunder) 
før begge øjne er helet fuldstændig og jeg er færdig med dobbelt pencillinkur.
Og jo – du kan tro jeg overholder det efter forskrækkelsen for en uge siden ;)
Men hvor er det dog svært at være afhængig af andres hjælp… jeg har eks. to veninder til at ride mine heste – som bare bliver tykkere og tykkere selvom de næsten ikke får noget at spise – altså hestene! ;)) Det var også meningen at de skulle komme i dag. Men mens jeg sidder her og skriver, har vejret forandret sig til silende regn! Suk!

Jeg trænger til noget smukt – jeg tror jeg vil til Dronninglund og se på KUNST >
Rigtig god semi-sommer søndag! :)

5 kommentarer

 1. Här är det också som att sommaren inte kan bestämma sig! Ena stunden upp mot 20 grader och sol, i nästa igenmulet och så en störtskur med regn på det! Och vi ska måla om huset! Fullkomligt hopplöst när det regnar en skvätt nästan varje dag!

  Förstår att du tröttnar på att inte kunna få göra något! Har ju haft det så med mina tandoperationer och fyra antibiotikakurer. Så tröttsamt! Nu har jag dessutom blivit förkyld så den här helgen blir det mest vila tyvärr! Hoppas du får se lite konst iallafall!
  Kram

 2. hej Annette
  Ja det er en rigtig øv- sommer.
  Du ser som altid godt ud.
  Tillykke med de nye øjne.
  Ved du hvor længe Lisen har 25% pre sale?
  Knus
  Henriette

 3. Tak for kommentarerne :)

  Nena > Uha – det lyder ikke sjovt med tandoperationer og fire antibiotikakure :(

  Henriette > Tak :) Lisen fortsætter med 25% (huske koden: Presale) indtil det “rigtige” udsalg.

  Knus og kram :)

 4. Hej!
  Hoppas dina ögon läker fort fort!!
  Fin du var idag, riktigt söt topp det där :)
  Känner igen problemet med tjocka Islandshästar, de är sååå lättfödda. Jag får ha betesreducerare (munkorg) på min Mosi halva dygnet fastän det skär i hela mitt hästhjärta att sätta på den.
  Trevlig kväll!
  Med vänlig hälsning,
  Susanne med Mosi

 5. Hej Susanne :)
  Tak!
  Jeg jeg har også tænkt på det med mundkurv – men KAN ikke gøre det. Synes som dig også det er så synd ;)

  Rigtig god dag til dig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *