Forsome og Icon Design

Forsome Tunic > fra Odd Molly, minikjole fra Q by Kjederqvist samt smykke fra Icon Design >Stadig efterårs-sommer

– og stadig lag på lag (og støvler) for at holde varmen.
Åh, alle de fine 3/4-leggings der ligger og keder sig i mit skab… suk…

Nå – men nu har jeg så kastet min kærlig på Icon Design Living >
Et fantastisk svensk smykkefirma der laver de smukkeste smykker.
Jeg har i dag en kæde på, som det er lykkedes mig at opdrive på Tradera
og nu vil jeg have flere!
Jeg ønsker mig især disse to – men der er jo købestop resten af måneden, så… ;) 


PS. Jeg sidder lige nu og kigger på en pakke fra Lisen der vist nok indeholder lidt PreFall… MUAHAHAAAA….. :)

Rigtig god tirsdag, kære læser :)

7 kommentarer

 1. Det så fint. Ja, det er bare så koldt stadigvæk. Glæder mig til en ugestid syd på, så sommertøjet kan blive luftet :o)Og ser frem til at se hvad der er i din pakke .o))

  Ha’ en dejlig dag. (Tak for en fin underkjole)

  Knus fra Karin.

 2. Icon smykkene er kjempe fine! De minner litt om Lea-smykkene mine. Jeg er superspent på å se hva du har bestilt deg fra Pre-fall:)

  Ha en fin dag!

 3. Superflot sæt du har på idag, men igen så undrer jeg mig over vores forskellige temperatur målere:-) Jeg har stumpebukser og en silkebluse på idag og har det alt alt for varmt. Bare tæer og alligevl koger jeg. Utroligt så forskelligt man kan have det, men ja, vi mangler den der helt rigtige sommertemperatur, så man bare kan sidde i skyggen og nyde det. Det er ligesom heller ikke sommerkjolerne der er luftet mest hos mig, og det er en skam. Ærgeligt at man skal tænke på pre-fall allerede, vi har jo INGEN sommer haft.

  Spændende at se din pakke, men det virker lidt bagvendt når man slet ikke har været i sommertøjet for alvor endnu, men derfor kan man jo godt forberede sig til efteråret.

  Nå, men håber er jo lysegrønt så skal vi ikke krydse fingre for at midsommer bringer en masse dejlige varmegrader med sig, så vi kan få et par måneders d-vitamin til at tære på når det bliver efterår og vinter igen

  Jeg er selv SYG efter et Icon-smykke med en buddha, men har ikke købt nogen endnu. Har ikke set dem herhjemme men har set dem på nogle svenske webshops. Hvor har du købt dit?

  KH
  Mette

 4. Er også vild med Icons smykker. Har fået købt et par stykker i Malmö, men vil også gerne have flere…. Men man gør jo ikke ligefrem livet lettere for sig selv, når man konstant forelsker sig i mærker der ikke kan fås i Danmark, Please Jeans er også et stort hit hos mig for tiden, men de skal jo også bestilles hjem, suk!

  Du er super flot (som altid) i Forsome tunic :)

  Stor tak for den Worldwide shop finder, den bliver flittigt brugt.

  Stort knus
  Lotte

 5. Hejsa og tak for jeres kommentarer :)

  Mette – nu må du altså snart dele lidt ud af den varme I har derovre på den anden kyst. Her er der under 10 grader om morgenen! ;) Jeg har købt smykket på Tradera.

  Lotte – Haha, nej det er utroligt at det man bare må eje :) Please jeans er jeg aldrig rigtig blevet venner med. Jeg prøvede et par stykker i Skagen sidst jeg var der. Uuuunderlig pasform – altså på mig ;)
  Herligt du kan bruge shop finderen :)

  Rigtig god aften til jer :)

 6. Du har ret, det burde fordeles bedre, men hvis jeg skulle ud af døren tidligt ville det måske også være anderledes. Men jeg er stædig, leget sommer uanset hvordan vejret er, og idag stod den på 15 grader da jeg synes det var for varmt med stumpebukser og silkebluse. Det er nok mig der er mærkeligt skruet sammen:-)

  Du havde jo skrevet Tradera, det er mig der ikke læste ordentligt. Må jage sådan et, og er helt enig med Lotte, besværligt med yndlingsting der kun fåes andre steder end i DK. Jeg er selv totalt vild med Please jeans, og venter en pakke med flere par en af dagene. De har en lidt specielt facon men jeg er vild med dem, og går næsten ikke i andet.

  Rigtig god aften til jer

  KH
  Mette

 7. Øv, indtil flere slåfejl, men meningen er god nok

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *