Jeg har taget lidt sommer med hjem fra Italien :)
Jeg er blevet fortalt at der har regnet og blæst mens jeg har været væk 
– men NU skinner solen fra en skyfri himmel! Ohhh yes!

Og så kom jeg hjem til en fin pakke med smykker :)
De er fra ICON og jeg bestilte dem i panik hos DeepFling >>
da jeg så de var næsten udsolgt.

Meeeen – jeg har hørt at de også snart kan bestilles hos Lisen…
Håber bare de får det hvide med peace-tegnet. Love it!


3 kommentarer

 1. Velkommen hjem:-) Fik desværre ikke kommenteret , kun læst dine indlæg fra Italien, skøøøønt så det ud. Vi bygger om og alt er kaos så bloggeri er ikke lige det jeg har mest tid til.
  Jeg håber selv på en ferie senere på året når vores fine nye køkken/stue er færdigt.
  Jeg har selv lige bestilt ICON hos Deepfling, det er jo nogle noget andre priser end feks i Sverige, så det blev til nogle stykker. En hvid havde de jo desværre ikke, så den må findes et andet sted, godt nyt at Lisen tager dem hjem

  Nu skal jeg på posthuset og så skal der arbejdes videre. SKønt at komme hjem til godt vejr, og jeg læste igår at fra midt august og hele september skulle det blive rigtig godt sommervejr, skønt når man ingen køkken har og er afhængig af at lave mad udendørs.

  KH
  Mette

 2. Tak, Mette :)
  Jeg har lige været inde på din blog og se de lækre smykker du har købt. De er også bare fine!
  Perfekt sommervejr til ombygning – og endnu mere perfekt hvis der virkelig bliver sommer i august :)
  God arbejdslyst, vil jeg sige så ;)

  KH Annette

 3. Hej
  Det var to 90 cm jeg fik, og jeg har allerede bestilt to i 105 cm , også hos Deepfling, synes de er så fint med to i forskellig længde på en gang.

  Vi knokler virkelig, og jeg føler mig totalt hjemløs, når køkkenet er i papkasser, og alt er kaos. Det er ikke ret nemt at lave mad og man hvirvler rundt om sig selv for at finde alting. Men det ender for¨håbentlig supergodt til sidst.

  Vi krydser fingre for vejret men kan se at det allerede bliver varmt fra midt i denne uge, skønt

  God søndag

  Mette

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *